Denk en doe mee op www.samenbergendal.nl

Samen maken we Berg en Dal. Door vanaf het begin samen te werken maak je gebruik  van elkaars kennis, vaardigheden en creativiteit. Samenwerking is de basis voor een  succesvol initiatief! Daarom lanceert de gemeente Berg en Dal nu  www.samenbergendal.nl. Hét platform om als inwoner een idee of initiatief te plaatsen,  mee te denken en mee te maken.  

Op de homepagina staan welke projecten op dit moment actief zijn. Elk project heeft een  bepaalde fase. Dit kan zijn ideeën ophalen, informatie ophalen door middel van een enquête,  etc. Inwoners kunnen zich registreren op het platform en meepraten en meedoen. 

Eerste project al online 

Het eerste project staat al online: ‘Meer groen in uw wijk’. Inwoners kunnen aangeven of en  waar zij bomen of ander groen bij hen in de straat willen. 

Binnenkort komen er nog meer projecten online. Denk aan het meepraten over het  minimabeleid en de herinrichting van het marktplein in Groesbeek.  

Zelf een initiatief? 

Maar, deze site kunnen inwoners ook zelf gebruiken. Willen zij bijvoorbeeld weten wat hun dorpsgenoten vinden van hun initiatief? Dat kan. Hiervoor kunnen ze contact opnemen met  Jelle Blijham via j.blijham@bergendal.nl. Dan bekijken ze samen de mogelijkheden voor op  het platform.


Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 27 mei, 2021 door Be Heerder with Reacties uitgeschakeld voor Denk en doe mee op www.samenbergendal.nl

Reageren is niet toegestaan.