26 juni, Nationale Veteranendag  in Berg en Dal

Door het coronavirus is het programma van de Nationale Veteranendag dit jaar  anders. De gemeente Berg en Dal verplaatst de lokale Veteranendag naar oktober. De  veteranenvlag wappert vandaag wel bij het gemeentehuis. 

Nederland bedankt ieder jaar de veteranen die zijn ingezet in dienst van de vrede, nu en in  het verleden. De Veteranendag is er voor erkenning en waardering van alle Nederlandse  veteranen. Het Nationaal Comité Veteranendag organiseert zaterdag 26 juni een aangepast  programma. De grote bijeenkomst op het Malieveld en het defilé gaan niet door. Het  aangepaste programma wordt vanaf 12.35 uur uitgezonden op NPO2. 

Activiteiten in Berg en Dal uitgesteld naar oktober 

We verplaatsen de lokale Veteranendag naar oktober. We verwachten dat het in het najaar  weer mogelijk is om met meer mensen samen te komen. De lokale Veteranendag biedt  veteranen de gelegenheid om samen herinneringen op te halen. Om te spreken met anderen  die hetzelfde hebben doorgemaakt. Op het programma staat een rondleiding door het geheel  vernieuwde Vrijheidsmuseum. 

Veteranenvlag op 26 juni  

De gemeente Berg en Dal wil toch graag ook nu haar waardering en erkenning voor de  veteranen tonen. Daarom wappert de veteranenvlag vandaag bij het gemeentehuis.  

Burgemeester Mark Slinkman verheugt zich op de Veteranendag in oktober. 

 


Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 27 juni, 2021 door Be Heerder with Reacties uitgeschakeld voor 26 juni, Nationale Veteranendag  in Berg en Dal

Reageren is niet toegestaan.