Psychische kwetsbaarheid in de polder

Ben je bekend met eenzaamheid, somberheid, angst of andere (psychische) problematiek? Of ken je iemand die dit heeft? Voel je jezelf ook wel eens onbegrepen? En heb je behoefte aan contact met anderen die hetzelfde meemaken? Kom dan naar de bijeenkomst op donderdag 22 juli van 14:00 tot 16:00 uur in Millingen. De bijeenkomst is in de MOK-ruimte, gevestigd in de Sint Martinusschool in Millingen. Het adres is Chopinstraat 2, als je voor de ingang van de school staat bevindt de MOK zich links om de hoek.

Samen spelen we het ‘Ixta open spel’. Met dit spel doorbreken we de vooroordelen en maken we geestelijke gezondheid bespreekbaar.

Vanwege de coronamaatregelen kunnen er een beperkt aantal deelnemers in de ruimte worden ontvangen, daarom is aanmelden verplicht. Dit kan via MOK@fortewelzijn.nl of 06-15456861 (Astrid Verbiest). Wil je meer weten? Neem dan vooral even contact met ons op.

Meer informatie over Ixta Noa is te vinden op www.ixtanoa.nl en over Forte op www.fortewelzijn.nl

 


Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 7 juli, 2021 door Be Heerder with Reacties uitgeschakeld voor Psychische kwetsbaarheid in de polder

Reageren is niet toegestaan.