Jarige Lions: knuffels voor kinderen Maasziekenhuis

BEUGEN – De ‘Lionsclub Land van Cuijk en Noord Limburg’ bestaat 50 jaar. Lions zetten zich in om anderen te helpen. Onder het mom van ‘Wie jarig is tracteert’ zochten en vonden Lions vrij snel hiervoor twee goede doelen bij Maasziekenhuis Pantein.

Fotobijschrift: Kinderarts Harmen Haanstra toont de Lion-knuffels

 

Honderd Lion-knuffels voor de afdeling Kind en een bijdrage van duizend euro in de kosten van een voorlichtingsfilm over dementie, die door de Vrienden van het Maasziekenhuis mogelijk wordt gemaakt.

De leeuwenknuffels werden namens de Lionsclub aangeboden door Hans Peters en voorzitter Sven Janssen van de Lions. Pedagogisch medewerker Berry Geurts en Kinderarts Harmen Haanstra namens de knuffels blij verrast en dankbaar in ontvangst.

Kinderoncologie Utrecht

Lions-voorzitter Sven Janssen: “Het mooie van deze knuffels is dat wij met de opbrengst financieel ook een landelijke actie van Lions Nederland steunen voor het Prinses Máxima Centrum voor kinderoncologie in Utrecht. Berry en Harmen: “Dat is extra mooi. Zo maken we dus niet alleen de kinderen in het Maasziekenhuis blij, maar bieden we gezamenlijk ook hulp aan dit landelijk centrum.”

Jong én oud

De productie van de film over dementie staat gepland na de coronaperiode. Hans Peters, tevens bestuurslid van de Vrienden van het Maasziekenhuis: “We doen hiermee een gift voor de alleroudsten én de allerjongsten in het ziekenhuis. Binnenkort overhandigen we een cheque voor een informatiefilm over dementie, maar nu waren eerst de kinderen aan de beurt.”

 


Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 22 augustus, 2021 door Be Heerder with Reacties uitgeschakeld voor Jarige Lions: knuffels voor kinderen Maasziekenhuis

Reageren is niet toegestaan.