Zondag 5 september: workshop / wandeling Bosbaden

REGIO – De praktijk voor natuurbeleving en natuurcoaching van Ron Hoenderboom gaat weer van start met een mooi en inspirerend najaars programma met verdiepende natuurtochten en workshops in de prachtige bossen van het Rijk van Nijmegen. Zondag vijf september is de aftrap met een workshop/wandeling Bosbaden op en rond de Duivelsberg.

We naderen nu langzaam het eind van de zomer waarbij nu zoveel te oogsten is uit de ons omringende natuur. Prachtig moment om tijdens een bosbad stil te staan bij wat jij deze zomer mocht  oogsten. Bosbaden is een passende benaming wat staat voor opgaan in, en je letterlijk onderdompelen en verbinden met de natuur via al je zintuigen. Tijdens deze middag in het mooie stille gebied met zijn uitgestrekte bossen, kleine paadjes, gletsjerdalen en heuvels gaan we de natuur al wandelend ervaren en verkennen met ons hele lijf en al onze zintuigen. We dompelen intu├»tief onder, laten ons verwonderen en verrassen door alles wat de natuur ons daar al voelend, luisterend proevend en ruikend bied.

We gaan vertragen in de stilte van het moment. Maar ook vooral genieten, oefenen en spelen met alles wat we op ons op ons pad tegenkomen. Loslaten en weer opladen.  In de huidige samenleving zijn we vaak ons oorspronkelijke contact met de natuur verloren en zoveel meer op ons verstand gaan leunen. Daarom is het met aandacht tijd doorbrengen in de natuur en er contact meemaken zo waardevol en helpend, het werkt stress verlagend en is goed voor ons immuunsysteem en kunnen we juist nu zo goed gebruiken.

De start deze ochtend is om 10.30 uur bij pannenkoeken restaurant de Heksendans in Berg en Dal en iedereen is rond 14.00 uur weer terug. Er wordt tijd genomen voor een pauze met thee en lekkers uit de regio.

Wil je dit ook ervaren of wil je hier meer over weten  je kunt je opgeven via naarbuitennatuurbeleving@outlook.com  of bellen naar 06-10180321 alle info is ook terug te vinden op de site: www.naarbuitennatuurbeleving.com

De kosten voor deze ruim drie uur durende workshop zijn twintig euro p/p.

 


Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 28 augustus, 2021 door Be Heerder with Reacties uitgeschakeld voor Zondag 5 september: workshop / wandeling Bosbaden

Reageren is niet toegestaan.