Plannen voor groot onderhoud N841 Groesbeek – Berg en Dal (Zevenheuvelenweg)

REGIO – Provincie Gelderland voert in 2022 groot onderhoud uit aan de N841 (Zevenheuvelenweg) tussen Groesbeek en Berg en Dal. De provincie vernieuwt op een deel van de weg het asfalt en voert daarnaast maatregelen uit om de verkeersveiligheid te verbeteren.

De plannen zijn te zien in een film en de ontwerptekeningen op de website www.gelderland.nl/N841. Voor het beantwoorden van vragen organiseert de provincie samen met de politie en gemeente Berg en Dal een digitale bijeenkomst. Deze vindt plaats op donderdag 7 oktober tussen 19.30 en 21.30 uur.

Vragen stellen

Belangstellenden kunnen tot en met zondag 19 september vragen stellen via een digitaal formulier op de website en zich daarbij aanmelden voor de digitale bijeenkomst. De provincie organiseert de digitale bijeenkomst voor het beantwoorden van deze vragen. Een samenvatting van de vragen en antwoorden komt daarna op de website. Belangstellenden die niet bij de digitale informatieavond aanwezig zijn maar wel een vraag hebben, kunnen hun vraag stellen via een ander digitaal formulier op de website. Zij krijgen dan een antwoord via de mail.

Digitaal vragen beantwoorden

De digitale bijeenkomst is op donderdag 7 oktober tussen 19.30 en 21.30 uur. De provincie roept vragenstellers op hun vraag vóóraf door te geven, zodat de provincie de bijeenkomst zo goed mogelijk kan voorbereiden. Tijdens de digitale bijeenkomst beantwoordt de provincie de vragen. Zij geeft géén presentatie of nieuwe informatie. De deelnemers krijgen vooraf een mail met informatie en de link naar de online bijeenkomst. Deze vindt plaats via MS Teams. Een account is niet nodig.

Plannen

De plannen voor de N841 Zevenheuvelenweg zijn te vinden op: www.gelderland.nl/N841. Lukt het niet om de plannen digitaal te bekijken of de vragen digitaal te stellen, dan kunnen belangstellenden ook telefonisch contact opnemen met de provincie. De contactgegevens staan op de website.


Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 2 september, 2021 door Be Heerder with Reacties uitgeschakeld voor Plannen voor groot onderhoud N841 Groesbeek – Berg en Dal (Zevenheuvelenweg)

Reageren is niet toegestaan.