Inloop & Ontmoeting Leuth heeft uitgebreid programma

LEUTH – Wil je graag andere mensen ontmoeten en een praatje maken met mensen uit het dorp? Heb je zin om gezellig samen een kop koffie te drinken of een lekkere maaltijd te nuttigen?

Vind je het leuk om een spelletje te spelen, creatief bezig te zijn of ga je er graag op uit voor een leuke activiteit buiten de deur? Kom dan eens naar de Inloop & Ontmoeting in het Kulturhus aan de Reusensestraat 4 in Leuth!.De inloop is verplaatst van maandag naar dinsdag van 15:00 tot 19:00 uur. In de middag kun je binnenlopen voor een kop koffie, een praatje of een spelletje.

Eten

Rond 17:30 uur wordt de tafel gedekt en kun je lekker mee-eten. Als je langskomt en ook mee wilt eten, kun je je daarvoor aanmelden. Wil je je aanmelden of weten wat het kost om mee te eten? Neem dan even contact op met Jesse Jansen, opbouwwerker bij Forte Welzijn 06 82 61 26 12.

Inloop & Ontmoeting Leuth is er voor jong en oud en wordt georganiseerd door een aantal enthousiaste vrijwilligers uit Leuth in samenwerking met het Gasthuis, Forte en Kulturhus Leuth. Voor vragen of meer informatie, kun je contact opnemen met Jesse Jansen, opbouwwerker bij Forte Welzijn 06-82 61 26 12.

Meer informatie over Forte is te vinden op www.fortewelzijn.nl.


Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 5 november, 2021 door Be Heerder with Reacties uitgeschakeld voor Inloop & Ontmoeting Leuth heeft uitgebreid programma

Reageren is niet toegestaan.