Leestipkalender van de bieb

REGIO – Meer tijd om te lezen? Behoefte aan ontspanning in deze turbulente coronatijd? Even in het hoofd van iemand anders kruipen? Met de Weekkalender 2022 van de Bibliotheek Gelderland Zuid krijg je iedere week inspiratie voor een volgend boek. De kalender is te koop in 17 vestigingen van de Bibliotheek Gelderland Zuid en in enkele boekhandels.

Het aanbod van boeken in bibliotheken en boekhandels is enorm. Kun je wel wat hulp bij je boekkeuze gebruiken? Op de leestipkalender wordt wekelijks een bijzondere dag uitgelicht, met bijpassende leestip en citaat. Zo wordt op Wereld Braille Dag (4 januari) het boek ‘De stad der blinden’ van José Saramago getipt.

En op Keti Koti (1 juli) ‘Onder de Paramariboom’ van Johan Fretz. Alle titels op de kalender kun je lenen bij de bieb. De kalender bevat vooral leestips voor volwassenen, met af en toe een jeugdboek. Op de kalender is ook ruimte om afspraken op te schrijven.

De weekkalender is vanaf maandag 6 december te koop in Bibliotheek De Mariënburg en in de loop van de week in 16 andere vestigingen van de Bibliotheek Gelderland Zuid. Welke vestigingen dit zijn, staat vermeld op www.obgz.nl/weekkalender. Bibliotheekleden betalen € 6,95, overige kopers € 9,95. Ook enkele lokale boekhandels verkopen de kalender voor € 9,95, waaronder Dekker v.d. Vegt en Roelants in Nijmegen.


Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 7 december, 2021 door Be Heerder with Reacties uitgeschakeld voor Leestipkalender van de bieb

Reageren is niet toegestaan.