Vleugel Concertzaal De Vereeniging beschikbaar voor eigen muzikale kerstboodschap

NIJMEGEN – Concertgebouw De Vereeniging stelt op zaterdag 18 en zondag 19 december de vleugel op het podium van de Grote Zaal beschikbaar voor pianisten (beginners of gevorderden, jong of oud) die een nummer willen opnemen. De professionele technici zorgen ervoor dat het muziekstuk in de concertzaal goed te horen is en mooi op beeld komt.

Is jouw familie met kerst dit jaar ook niet compleet? Kunnen opa of oma niet aanwezig zijn, of heb je een buurvrouw, vriend of kennis die herstellende is van Corona? Juist deze mensen kun je een hart onder de riem steken met een muzikaal optreden.

Na afloop ontvang je van De Vereeniging een link naar jouw eigen optreden in De Vereeniging. Deze link kun je als kerstboodschap doorsturen naar je familieleden, vrienden of kennissen die je nu door Corona niet kunt zien. Zo zijn jullie toch een beetje bij elkaar: muziek biedt troost, verbindt en maakt het leven een stukje lichter!

Heb je interesse? Er is plek op zaterdag 18 en zondag 19 december. We hebben een beperkt aantal tijdsloten, dus wees er snel bij. Deelnemers krijgen elk een half uur de tijd voor een opname. Opgeven kan tot donderdag 16 december 16 uur via een email aan Marleen Vis, medewerker productie: m.vis@sedv.nl.

Uiteraard worden tijdens de opname de algemeen geldende richtlijnen ter bestrijding van het coronavirus in acht genomen.


Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 11 december, 2021 door Be Heerder with Reacties uitgeschakeld voor Vleugel Concertzaal De Vereeniging beschikbaar voor eigen muzikale kerstboodschap

Reageren is niet toegestaan.