PostNL pakket- en briefautomaat in Nijmegen

REGIO – Ook de inwoners van Nijmegen kunnen nu 24 uur per dag, zeven dagen per week pakketten ontvangen en versturen. Sinds 17 december staat er namelijk een pakket- en briefautomaat van PostNL om de hoek bij de Jumbo aan de St Jacobslaan.

Deze automaat betekent een nieuwe stap in de service naar de inwoners van Nijmegen en voor PostNL een volgende stap in de uitrol van de pakket- en briefautomaten. 
 
Snel en eenvoudig

Vanaf nu kunnen consumenten in Nijmegen terecht bij de innovatieve pakket- en briefautomaat van PostNL om hun pakketten te ontvangen en hun brief en/of pakket te versturen. Linda van der Horst, Formulemanager bij PostNL: ‘Consumenten winkelen steeds meer online. Ze ontvangen en versturen steeds meer pakketten en willen dat doen waar en wanneer het hen goed uitkomt. Dankzij de pakket- en briefautomaat kunnen de mensen hun pakketten snel en eenvoudig ophalen.
 
Pakket- en briefautomaat 

De automaat is geschikt om brieven en pakketten te versturen en te ontvangen, op een door de consument zelfgekozen moment. PostNL startte de proef met de pakket- en briefautomaat eind 2016 met vijftien automaten in Almere. In 2017 volgden Limburg en Tilburg waarna een verdere landelijke uitbreiding volgde. PostNL blijft zijn netwerk uitbreiden op basis van de wensen van zakelijke klanten en consumenten, daar horen ook deze automaten bij. Inmiddels staan er zo’n 195 door heel Nederland. 


Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 29 december, 2021 door Be Heerder with Reacties uitgeschakeld voor PostNL pakket- en briefautomaat in Nijmegen

Reageren is niet toegestaan.