50+ Carnavalsmiddag in Milsbeek

MILSBEEK –  Op donderdagmiddag 24 februari wordt door Sc Gries en nie Wies in samenwerking met KBO en Zonnebloem deze middag in Trefpunt georganiseerd.  Er is een buut, er zijn diverse dans en zangacts op het podium die afgewisseld worden met muziek van entertainer Hans uit Boekel.

Er hoeft niet gereserveerd te worden maar de dan nog geldende coronamaatregelen worden gehanteerd. Aanvang; 14.00 uur einde 17.00 uur. Zaal open; 13.30. De entree en de koffie bij binnenkomst is gratis.

Deze altijd bijzonder gezellige middag is toegankelijk voor alle 50 plussers uit Milsbeek en omgeving om eens lekker te genieten van de diverse optredens en zeker ook om weer eens bij elkaar te komen. En zoals bij de laatste edities;  indien mogelijk komt ook nu weer iedereen verkleed.

Diezelfde donderdag zal ’s avonds in het Trefpunt afscheid worden genomen van Prins Henk en prinses Elly. Deze avond begint om 19.30 uur met medewerking van entertainer Cor Kersten en de Suukerruuve. Ook zullen afvaardigingen van bevriende carnavalsverenigingen aanwezig zijn om Henk en Elly na meer dan 2 jaar een passend afscheid te geven.


Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 16 februari, 2022 door Be Heerder with Reacties uitgeschakeld voor 50+ Carnavalsmiddag in Milsbeek

Reageren is niet toegestaan.