Jochem van Gelder gaat dit voorjaar weer op zoek naar ‘De Gulden Gelderlander’ 

REGIO – In het tv-programma De Gulden Gelderlander gaat presentator Jochem van Gelder de provincie in, op zoek naar mensen die zich vrijwillig en onbaatzuchtig inzetten voor een ander. Wie ontvangt dit seizoen de titel Gulden Gelderlander? Je ziet het vanaf 12 maart iedere zaterdag op TV Gelderland.

De ‘Gulden Gelderlander’ is een vergulde broche die speciaal ontwikkeld is door een Gelderse Tingieterij. De broche is een, speciaal in het leven geroepen, Gelderse onderscheiding. De Gelderlanders die hiermee verrast worden, zijn niet zomaar Gelderlanders. Het zijn inwoners, van jong tot oud, die bijzondere prestaties hebben geleverd. Kortom: de visitekaartjes van Gelderland.

Dit seizoen brengt Jochem ook een bezoek aan organisaties en stichtingen die (grotendeels) afhankelijk zijn van vrijwilligers, om zo het belang van vrijwilligers onder de aandacht te brengen. Zo nemen we een kijkje in deze organisaties en ontdekken we de veelzijdigheid van vrijwilligerswerk.

De Gulden Gelderlander is vanaf 12 maart iedere zaterdag om 17.20 uur te zien op TV Gelderland. Afleveringen terugkijken kan via Uitzending Gemist


Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 8 maart, 2022 door Be Heerder with Reacties uitgeschakeld voor Jochem van Gelder gaat dit voorjaar weer op zoek naar ‘De Gulden Gelderlander’ 

Reageren is niet toegestaan.