Belastingdienst helpt inwoners Nijmegen en omgeving tot 1 mei bij belastingaangifte

REGIO – Hebt u vragen over uw belastingaangifte? En wilt u gratis hulp? Maak dan vóór 1 mei het steunpunt van de Belastingdienst in Nijmegen. Medewerkers van de Belastingdienst helpen u van 8:45 tot 17:00 uur op maandag in oneven weken en op dinsdag in even weken.

Medewerkers van het steunpunt helpen u graag met al uw belastingvragen. Of het nu over het aftrekken van zorgkosten in uw belastingaangifte gaat of over het invullen van een formulier. Door stil te staan bij alle vragen die u hebt, wordt u zorgvuldig en met aandacht geholpen. En hebt u bij thuiskomst nog een vraag? Dan helpen de medewerkers u graag nog een keer.

André, medewerker van het steunpunt van de Belastingdienst in Nijmegen, geeft aan dat er de deze tijd veel vragen over de belastingaangifte binnenkomen. “Mensen zijn welkom voor elke vraag. Simpel, moeilijk, dat maakt niets uit. Als mensen moeite hebben met hun aangifte, vullen we die samen in. Daarvoor zitten we hier: om iedereen te helpen.”

Bel de BelastingTelefoon en maak een gratis afspraak

De BelastingTelefoon (0800 – 0543, gratis) is bereikbaar van:

Maandag tot en met donderdag: 8:00 – 20:00 uur.
Vrijdag: 8:00 – 17:00 uur.
Het steunpunt in Nijmegen is op afspraak geopend:

Van 8:45 tot 17:00 uur op maandag in oneven weken, op dinsdag in even weken

Stadswinkel Nijmegen, Mariënburg 30, 6511 PS Nijmegen

Voor alle overige vragen over belastingen en toeslagen kunt u, op afspraak, ook altijd bij het steunpunt terecht. Meer weten? Kijk op belastingdienst.nl/contact


Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 4 april, 2022 door Be Heerder with Reacties uitgeschakeld voor Belastingdienst helpt inwoners Nijmegen en omgeving tot 1 mei bij belastingaangifte

Reageren is niet toegestaan.