22 mei: Ontspan met bosbaden in Malden

MALDEN – Bosbaden (shinrin-yoku) is ontstaan in Japan en is dé manier om te ontspannen en nieuwe energie op te doen. Vind jij dat een ochtend in de natuur perfect past bij een meer ontspannen, energieker en creatiever gevoel? Dan is dit echt geschikt voor jou.

Tijdens een langzame wandeling ‘dompelen’ de deelnemers zich met al hun zintuigen onder in de natuur: de geuren van donkere aarde en vochtig mos, het ruisen van de bomen, het zingen van de vogels en het zien van alle frisgroene lentekleuren zijn deel van de beleving.

Vooraf en achteraf doe je bovendien een check, om even stil te staan bij hoe je in je vel zit. Op zondag 22 mei in Malden van 9.00 tot 12.00 uur. Kijk voor locatie, kosten en deelname op www.iederal.nl

De activiteit wordt georganiseerd door iederal. iederal biedt een breed en gevarieerd programma van events op het gebied van zingeving. Van interactieve lezingen, natuurevenementen (ook voor kinderen!), zang-, kunst- en muziekbelevingen tot gespreksdiners. Overal in het land.

Meer weten? Kijk op www.iederal.nl 


Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 18 mei, 2022 door Be Heerder with Reacties uitgeschakeld voor 22 mei: Ontspan met bosbaden in Malden

Reageren is niet toegestaan.