Kalorama is 100 jaar jong

BEEK – Kalorama is jarig. Op 22 mei 2022 is Kalorama 100 jaar geworden! En dat wordt een jaar lang gevierd met bewoners, collega’s en vrijwilligers. De start van het jubileumjaar was tijdens de Kalorama Wandeltocht op zondag 22 mei 2022. Met muziek, ballonnen en  jubileumvlaggen die op alle locaties gehesen zijn.

Op de website is een jubileumpagina (www.kalorama.nl/100jaar) ingericht waar berichten over de historie, het feestprogramma, interviews en foto’s op staan. Wie jarig is trakteert en daarom was er op maandag 23 mei voor iedereen bij Kalorama feestelijk gebak bij de koffie. In mei volgend jaar wordt het jubileumjaar afgesloten met een eindfeest.

100 jaar jong

Kalorama viert dit jubileumjaar met het motto 100 jaar jong. Het wordt een jaar waarin Kalorama niet alleen stilstaat bij haar lange geschiedenis maar vooral vooruitkijkt naar de toekomst. Kalorama is volop aan het ontwikkelen en vernieuwen. Sterker nog met de nieuwbouw en verbouw is Kalorama klaar voor de toekomst. Een toekomst waarin de bewoner het uitgangspunt is en centraal staat. De geschiedenis komt aan bod in een fototentoonstelling die later dit jaar georganiseerd wordt.

100 verhalen

Over 100 jaar is veel te vertellen. Daarom komen in een interviewreeks bewoners, collega’s en vrijwilligers aan het woord. Zij vertellen over 100 jaar terug en 100 jaar vooruit. Omdat ze zelf ook 100 jaar zijn, of al heel lang of juist heel kort bij Kalorama betrokken zijn. Deze verhalen worden gepubliceerd op de website van Kalorama en in een speciale uitgave van het Kalorama Nieuws.

Op de hoogte blijven van alle feestelijke activiteiten? Check dan regelmatig Kalorama.nl of volg Kalorama op de socials.


Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 24 mei, 2022 door Be Heerder with Reacties uitgeschakeld voor Kalorama is 100 jaar jong

Reageren is niet toegestaan.