Apeldoornse vriendengroep valt op bij Nijmeegse 4-daagse

NIJMEGEN – De Apeldoornse vriendengroep IKWILOPVALLEN.NL zal dit jaar voor de 21e keer deelnemen aan de Nijmeegse 4-daagse. Tijdens deze 4daagseweek zal IWO er alles aan doen om op te vallen voor de Stichting Fieldwork Foundation.nl.

Dit gebeurt met name door het dragen van haar welbekende zeer felle roze polo waarop het logo van de Stichting te zien is, maar ook door het ‘verspreiden van het woord’. Ervaring leert namelijk dat mensen vragen ‘wat het goede doel is’. Geen IWO’er zal die kans onbenut laten. 

De Apeldoornse groep zal dit jaar hun intrek gaan nemen in Groepsaccommodatie De Vilt in Beugen waar ze enorm naar uitkijken na 2 heftige Coronajaren. 2022 is vanzelfsprekend een speciaal jaar. Zeker na twee keer geen Nijmeegse 4-daagse is dit voor de groep een speciaal jaar. En dan is er ook nog de unieke samenwerking tussen Ik Wil Opvallen.nl, Klasse.FM, 112 Nieuwsgroep/EHBO Winkel en het gezamenlijke goede doel uit Nijmegen Stichting Fieldwork Foundation. Vanzelfsprekend is deze samenwerking een doorlopend proces, maar de piek ligt in de 3e week van juli, de 4-daagse week.

Met zeer gerichte acties brengt Fieldwork Foundation verandering daar waar het leed in de regio Nijmegen het grootst is. Ze richten zich niet op één specifieke doelgroep, maar laten hen informeren door de ‘mensen uit het veld’, zo weten zij waar  hulp echt nodig is. Ze onderhouden bijvoorbeeld contact met wijkagenten, artsen & doctoren, mensen in de hulpverlening en ambulancebroeders. Er is een spandoek die speciaal voor de intocht is waarbij alle partijen Nijmegen bedanken voor haar gastvrijheid. 

 


Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 14 juni, 2022 door Be Heerder with Reacties uitgeschakeld voor Apeldoornse vriendengroep valt op bij Nijmeegse 4-daagse

Reageren is niet toegestaan.