CAP Zomerfeesten in Ubbergen

UBBERGEN – Manege de Maartenshoeve in Ubbergen opent deze zomer haar deuren voor elk kind van zes jaar of ouder dat het leuk vindt om met dieren om te gaan. Naast de paarden zijn er pony’s en veel lieve kleine boerderijdieren die het heerlijk vinden om vertroeteld te worden.

De CAP Zomerfeesten worden van 25 tot en met 29 juli georganiseerd op de werkdagen.

In kleine groepjes, onder professionele begeleiding, gaan we elke (werk)dag lekker spelen in het bos. Er worden van allerlei activiteiten georganiseerd. Onze paarden staan deze dagen centraal. We organiseren allerlei activiteiten een voltige les, een bosrit, parcours in de bak, koetsritten of dierenverzorgingslessen. We gaan op speurtocht, knutselen en doen spellen en klusjes op de manege.

Heb je zin om lekker buiten (bij heel slecht weer ook binnen) bezig te zijn deze zomer? Schrijf je dan in via de website. Je vindt daar ook alle aanvullende praktische informatie.


Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 25 juni, 2022 door Be Heerder with Reacties uitgeschakeld voor CAP Zomerfeesten in Ubbergen

Reageren is niet toegestaan.