Inzameling afval kan afwijken door personele uitdagingen

Dar haalt mogelijk op een ander moment jouw afval op

REGIO – De zomer staat voor de deur. Een tijd waar Dar enorm naar uitkijkt. Toch brengt dit ook uitdagingen met zich mee. Al langer ligt er een personele uitdaging.

Dankzij de inzet van  uitzendbureau Olympia, diverse wervingscampagnes en intensiever contact met scholen in de regio heeft Dar dit tot op heden kunnen ondervangen. Ook het kantoorpersoneel springt bij waar dat kan. Toch kan het de komende twee maanden voorkomen dat Dar op een andere dag gaat inzamelen of dat er niet ingezameld wordt. Dar doet er alles aan om dit te voorkomen.

Houd de website, afvalkalender en social media kanalen van Dar goed in de gaten

Als die situatie zich voordoet zal Dar dit een week van te voren bekend maken. Dar informeert hierover via de afvalkalender, website en social media. Houd deze kanalen dus goed in de gaten. De afvalkalender in de app houdt Dar zo up-to-date mogelijk. Ook ligt er een calamiteitenplan klaar in het geval de uitval zo groot wordt dat niet alle dienstverlening kan doorgaan. Zo verwacht Dar de overlast tot een minimum te kunnen beperken.

Krapte op de arbeidsmarkt

Landelijk en ook regionaal neemt de krapte op de arbeidsmarkt toe. Dar wordt hier helaas ook mee geconfronteerd. Toch brengt dit ook nieuwe kansen met zich mee. Nieuwe technologische ontwikkelingen en een intensievere samenwerking met opleidingen worden nog belangrijker. Mocht je benieuwd zijn hoe jij Dar kunt helpen. Op hun website staan de openstaande vacatures.

Meer weten? www.dar.nl


Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 12 juli, 2022 door Be Heerder with Reacties uitgeschakeld voor Inzameling afval kan afwijken door personele uitdagingen

Reageren is niet toegestaan.