Wandelvereniging Magnus bestaat 40 jaar

Na twee jaar van afwezigheid is het dan nu weer zover, Wandelvereniging Magnus start op zaterdag 16 juli met het omtoveren van accommodatie de Kloosterhof naar de eigen Vierdaagse Magnushof. Een megaklus, maar toch ook wel routinewerk, dankzij een goed draaiboek, maar vooral ook door gemotiveerde leden en vrijwilligers.

“We werken in de gehele week met verschillende teams zowel op de locatie als op de routes en het draait 24 uur per dag door. Het is een fantastische week en iedereen kijkt er naar uit. Dit jaar met een speciale reden, want Wandelvereniging Magnus bestaat dit jaar 40 jaar, er is in die jaren lief en leed gedeeld en dat is ook de kracht van de vereniging. De leden en vrijwilligers komen uit heel Nederland en het zijn enthousiaste mensen van allerlei pluimage. Op zaterdagavond na het opbouwen starten we de week met de SunsetMarch op de Oversteek, inmiddels een traditie geworden.”

Op zondag 17 juli om 14.00 uur opent voorzitter Marian Bugter de Vierdaagseweek, waarvoor naast leden en vrijwilligers ook alle buurtbewoners zijn uitgenodigd. Zij kunnen, letterlijk en figuurlijk, een kijkje nemen achter de schermen.

Op maandag komen Vierdaagselopers (leden en gasten) aan op de locatie. Zij kunnen bijna niet wachten tot ze op dinsdag mogen starten in de 104e Nijmeegse Vierdaagse. 

Fotograaf (C): Renske Rombouts – Bun


Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 7 juli, 2022 door Be Heerder with Reacties uitgeschakeld voor Wandelvereniging Magnus bestaat 40 jaar

Reageren is niet toegestaan.