Duurzame straatverlichting Pleijroute N325

Werkzaamheden tussen 19 en 28 september 2022

REGIO – Provincie Gelderland vervangt de straatverlichting langs provinciale wegen voor LED verlichting. Vanaf maandag 19 tot en met woensdag 28 september 2022 worden alle 500 armaturen langs de Pleijroute vervangen door armaturen met ingebouwde LED-verlichting.

De werkzaamheden tussen knooppunt Velperbroek tot aan de kruising bij het Gelredome vinden ’s avonds en ’s nachts plaats. Tijdens de werkzaamheden is er minimaal 1 rijbaan per rijrichting beschikbaar voor verkeer. Provincie Gelderland werkt zo ook langs haar wegen aan het verminderen van CO2 uitstoot en energiebesparing.

Verkeersmaatregelen

De werkzaamheden starten na 21.30 uur en duren tot maximaal 6.00 uur de volgende dag. De straatverlichting is uitgeschakeld op het deel van het traject waar de werkzaamheden plaatsvinden. Dit in verband met de elektrotechnische veiligheid. Tijdelijke verlichting aan het begin en eind van het werkvak maakt voor weggebruikers duidelijk waar de werkzaamheden plaatsvinden. Tijdens het werk wordt verkeer via 1 rijbaan om de werkzaamheden geleid. Voor fietsers is er geen hinder.


Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 21 september, 2022 door Be Heerder with Reacties uitgeschakeld voor Duurzame straatverlichting Pleijroute N325

Reageren is niet toegestaan.