Inzamelactie kleding en schoenen voor beter basisonderwijs

Ingezonden door: Sam’s Kledingactie voor Mensen in Nood

REGIO – In week 42 kunt u in Nijmegen, Horssen, Puiflijk en Winssen kleding en schoenen inleveren.

Dit kan op 17 oktober in Nijmegen bij de Antonius Abt aan de Dennenstraat 121, van 09.30-16.00 uur en bij de Sint Agnes Kerk aan de Sint Agnetenweg 90, van 19.00-20.00 uur.

Van 17 t/m 20 oktober kunt u terecht in Horssen bij mevrouw van den Berg aan de Rijdt 37.

Van 18 t/m 20 oktober neemt in Puiflijk mevrouw Reijnen aan de Oude Koningstraat 2a uw kleding en schoenen graag in ontvangst.

Op 19 en 20 oktober kunt hiervoor in Winssen terecht bij mevrouw van de Geer aan de Dokter Nillesenstraat 12 en bij mevrouw Loeffen aan de Molenstraat 58.

Uw donatie komt ten goede aan het onderwijsproject van Cordaid in Burundi (Centraal-Afrika).

Wat mag u allemaal inleveren?

U mag behalve uw donatie van kleding en schoenen ook speelgoed, knuffels en huishoudtextiel in de vorm van dekbedovertrekken (graag compleet met kussenslopen), lakens, handdoeken, theedoeken, vaatdoeken, washandjes en zakdoeken inleveren.

Graag separaat van de kleding verpakt in een gesloten plastic zak.

De vrijwilligers nemen geen gordijnen, vloerbedekking, tuinkussens en tafelkleden aan.

Investeren in onderwijs is investeren in een betere toekomst

Het krijgen van kwalitatief goed onderwijs is de beste manier om mensen uit extreme armoede te helpen. Kinderen die onderwijs krijgen kunnen hun eigen leven, maar ook dat van hun kinderen, aanzienlijk verbeteren. Ze krijgen zicht op een betere toekomst, mogelijk een baan, kunnen wat onafhankelijker worden en het komt de economie van het land ten goede.

Met uw donatie keren we het tij voor de toekomst van deze kinderen en kunnen we in de gemeenschappen Mbuye en Bukeye, in de provincie Muramvya, ruim 45.000 kinderen kwalitatief goed onderwijs bieden.

Meer informatie of vrijwilliger worden?

Wilt u meer informatie over het werk van Sam’s Kledingactie, de projecten die zij ondersteunen en over wat er wel en niet mag worden ingeleverd?

Of wilt u misschien zelf als vrijwilliger voor de stichting aan de slag? Kijkt u dan eens op www.samskledingactie.nl.

Fotocredits: Cordaid

 

 


Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 26 september, 2022 door Be Heerder with Reacties uitgeschakeld voor Inzamelactie kleding en schoenen voor beter basisonderwijs

Reageren is niet toegestaan.