De 11e editie van de Nacht van de Ommetjes op 1 oktober

NIJMEGEN – Op zaterdag 1 oktober vindt de 11e editie van de Nacht van de Ommetjes plaats. Op hetzelfde moment wordt er in 13 wijken van Nijmegen een wandeling georganiseerd die is aangekleed met verhalen, bijzondere plekken, historie en kunst en cultuur uit de wijk. Een avond vol verrassingen, waar ontmoeting centraal staat.

De Nacht van de Ommetjes

Elk jaar vindt op de eerste zaterdag van oktober de Nacht van de Ommetjes plaats. Vanaf 20.00 uur er zijn wandelingen in verschillende wijken in Nijmegen. Elke buurt vult naar eigen inzicht een programma in, bestaande uit vertellingen, optredens, gedichten, muziek en meer. Elke wandeling eindigt op een locatie waar voldoende gelegenheid is om onder het genot van een drankje na te praten. Een bijzondere manier om Nijmegen te leren kennen voor jong en oud.

Deelnemen

Dit jaar worden er 13 verschillende ommetjes georganiseerd in de wijken Bottendaal, Brakkenstein, Centrum, Dukenburg, Nijmegen Oost, Hees, Nijmegen West, Stadswaard, Lindenholt, Hatertse Hei & Grootstal, Wolfskuil, Hazenkamp en Lent. Aanmelden is gratis en kan via www.denachtvandeommetjes.nl/nvdo.

Foto (C): Jacqueline van der Boom 


Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 27 september, 2022 door Be Heerder with Reacties uitgeschakeld voor De 11e editie van de Nacht van de Ommetjes op 1 oktober

Reageren is niet toegestaan.