Huis van de Nijmeegse Geschiedenis zoekt Huisvrienden

NIJMEGEN – “Een vlotte, culturele organisatie, gevestigd in een monumentale kapel, zoekt kennismaking met personen uit Rijk van Nijmegen (m/v/x), die houdt van verhalen, cultuur, geschiedenis en onze stad, in goeden doen, voor vriendschappelijke relatie.”

Het Huis van de Nijmeegse Geschiedenis heet iedereen welkom om de verhalen van de stad en omgeving te ontdekken en vertellen. Samen zorgen we dat de verhalen van de stad blijven leven.

Helpt u  bij het in leven houden van verhalen uit Nijmegen? Want dit gaat niet vanzelf. Als Huisvriend verbindt u zich op een unieke manier aan de Nijmeegse geschiedenis. Huisvrienden hebben bij ons een streepje voor:

U kunt alle lezingen gratis bijwonen;
U ontvangt een nieuwsbrief speciaal voor vrienden;
U ontvangt uitnodigingen voor exclusieve previews van onze tentoonstellingen;
U wordt uitgenodigd voor een jaarlijks vrienden evenement.

Geef een lidmaatschap cadeau of word zelf Huisvriend! Voor een tijdelijk bedrag van €20,- wordt de historische kapel uw thuis! Meld u aan op onze website: www.huisvandenijmeegsegeschiedenis.nl/steun.

Dankzij uw steun kunnen verhalen uit de Nijmeegse Geschiedenis verteld blijven worden.  Zo houden we het Nijmeegse erfgoed levend voor de toekomst. Het Huis van de Nijmeegse Geschiedenis heet iedereen welkom om de verhalen van de stad en omgeving te ontdekken en te vertellen.

Samen met maatschappelijke en zakelijke partners wordt ervoor gezorgd dat de verhalen van de stad blijven leven. Anekdotes over het dagelijks leven van Nijmegenaren toen en nu, oude sages en legendes en herinneringen aan bijzondere historische gebeurtenissen vinden een plek in het Huis.

U bent welkom voor het bezoeken van onze tentoonstellingen en lezingen en het delen van ervaringen. Ook kunt u altijd binnenlopen als u een vraag heeft. De deur staat open van dinsdag tot en met zondag tussen 13:00 uur en 17:00 uur. Het pand is rolstoeltoegankelijk.

Heeft u ondersteuning nodig bij uw bezoek? Neem dan vóór uw bezoek contact op met info@hvdng.nl. U vindt het Huis van de Nijmeegse Geschiedenis in het hart van Nijmegen aan Mariënburg 26, in de oude Mariënburgkapel. De toegang is gratis.

 


Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 27 december, 2022 door Be Heerder with Reacties uitgeschakeld voor Huis van de Nijmeegse Geschiedenis zoekt Huisvrienden

Reageren is niet toegestaan.