[GR18] Verkiezingsprogramma Voor Berg en Dal 2018-2022

GEMEENTE BERG EN DAL – Voor Berg en Dal (VBenD) presenteert met trots haar verkiezingsprogramma voor de gemeenteraadsverkiezingen 2018-2022.

Voor Berg en Dal is een partij voor àlle kernen en àlle burgers van onze gemeente Berg en Dal.

Alle kernen

Voor Berg en Dal wil verbindend zijn voor alle kernen uit de voormalige gemeenten die nu al vier jaar samen de mooie gemeente Berg en Dal vormen. De afgelopen jaren hebben we een stevige bijdrage mogen leveren aan het beleid van de nieuwe gemeente. Echter, op het gebied van bijvoorbeeld échte burgerparticipatie is er nog een wereld te winnen.

“Voor iedereen dichtbij”

Met het programma ‘Voor iedereen dichtbij!’ laat de partij zien waar zij voor staat en wat zij wil bereiken. De belangrijkste speerpunten van Voor Berg en Dal
zijn:
• échte burgerparticipatie;
• Multifunctionele serviceloketten in alle dorpskernen;
• Natuur, landschap en monumenten;
• Werkgelegenheid, toerisme en passend ondernemerschap;
• Een zorgzame gemeente.

Maar er is veel méér waarvoor VBenD zich hard wil en zal maken. Dit alles is opgenomen in het bijgevoegde volledige verkiezingsprogramma voor de komende raadsperiode. Op de laatste bladzijde staat een overzicht van alle kandidaten op lijst 5 Voor Berg en Dal.

Klik hier voor onze verkiezingswebsite met meer informatie: VerkiezingenBergenDal.nl.

Klik hier voor het Voor Berg en Dal-verkiezingsprogramma.

Bron: DeGroesbeek.nl, Verkiezingen Berg en Dal.nl


Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes en info uit Groesbeek e.o? Like dan onze Facebookpagina.

[relatedPosts]


Tags: , , , ,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 21 februari, 2018 door Redactie DeGroesbeek with 1 reactie »

1 reactie op “[GR18] Verkiezingsprogramma Voor Berg en Dal 2018-2022”

  1. Hent zei:

    Biogas installatie op maai en snoeiafval alleen kan en bestaat niet, dan heb je ook mais (heel veel mais)nodig, maar we willen ook vogeltjes in de wei en biodiversiteit en verre uitzichten, lekker tegenstrijdig allemaal!! Daarbij moet maaiafval binnen enkele dagen vergist zijn om enig rendement te halen. En in de omgeving zit ook geen voedingsmiddelen industrie waar je als alternatief “afval” producten van kan vergisten, want partijen zoals de gene in kwestie zijn tegen (voedingsmiddelen) industrie (werkgelegenheid).