[Enquête] Haalbaarheidsonderzoek watertaxi Millingen gestart

MILLINGEN AAN DE RIJN – Een projectteam is gestart met het haalbaarheidsonderzoek naar een naar een watertaxi die tussen Arnhem/Nijmegen en Millingen aan de Rijn gaat varen.

Het onderzoek wordt uitgevoerd door studenten van de Hogeschool van Rotterdam.

Toeristisch

Het initiatief komt van Ron van Duin, docent op de TU in Delft en tevens lector Haven- en Stadslogistiek aan de Hogeschool Rotterdam. De geboren Rotterdammer is sinds enkele jaren woonachtig in Millingen aan de Rijn en is door zijn geboortestad bekend geworden met de watertaxi. Van Duin ziet onder meer kansen voor de toeristische sector. De taxi kan bijvoorbeeld worden ingezet voor bedrijfsuitjes en op verschillende interessante locaties stoppen.

Enquête

Twee maanden geleden werd het idee van de watertaxi geopperd tijdens een bijeenkomst in Millingen aan de Rijn, georganiseerd door CDA Berg en Dal. Toen werd ook het haalbaarheidsonderzoek aangekondigd. Dat is inmiddels begonnen en daarvoor is een enquête uitgezet. Klik op de link hieronder om naar de enquête te gaan:

Enquête/marktonderzoek watertaxi Arnhem/Nijmegen/Millingen.

Bron/Tekst: DeGroesbeek.nl


Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes en info uit Groesbeek e.o? Like dan onze Facebookpagina.

[relatedPosts]


Tags: , , ,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 25 april, 2018 door Redactie DeGroesbeek with 2 reacties »

2 reacties op “[Enquête] Haalbaarheidsonderzoek watertaxi Millingen gestart”

  1. Hent zei:

    Bij een markt onderzoek kijk je naar haalbaarheid, van welke “concurerende” vervoersmiddelen er op het moment gebruik gemaakt wordt om van a naar b te komen en hoe tevreden men hierover is. Of er überhaupt graag vraag is vanuit toerisme en woon werk verkeer, wat inwoners van de gemeente vinden van het watertaxi idee. Als ik dit zo lees gaat men er al vanuit dat de taxi komt en is dit meer een onderzoek wat een kaartje moet kosten hoe vaak de boot moet varen en hoeveel fietsen stallingen erbij de kade moeten komen…..

  2. Sander zei:

    Ja deze vragen zijn niet echt open gesteld..eens met Hent