Kermis in Beek valt tegen

BEEK-BERG EN DAL – De kermisexploitanten op de mini-kermis in Beek waren ook dit jaar weer erg teleurgesteld over het aantal bezoekers dat bij hen kwam.


Kermis in Beek-Berg en Dal. Foto en rechten: Henk Baron.

Voor de eigenaar van de draaimolen was het zelfs zo tegenvallend, dat hij op zondag al besloot zijn draaimolen “in te pakken” en naar huis te gaan.

Teleurgesteld

Vorig jaar was hij in Beek slachtoffer van vernielingen in zijn “kassa” waardoor hij grote schade leed en zelfs twee volgende kermissen moest overslaan. Nu kwamen er zo weinig mensen, dat het voor allen erg teleurstellend was.

Respect voor de andere vier dat ze toch gebleven zijn.

Artikel met dank aan Henk Baron.

Bron: Henk Baron


Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes en info uit Groesbeek e.o? Like dan onze Facebookpagina.

[relatedPosts]


Tags: ,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 3 juli, 2018 door Redactie DeGroesbeek with 3 reacties »

3 reacties op “Kermis in Beek valt tegen”

 1. Linda zei:

  In millingen is de kermis ook niks meer aan waar is die gezellige tijd gebleven ?
  Toen stond er genoeg nu hoog uit 3 a 4 kraampjes de spin en meschien draaimolen jaren terug de bank breakdance rups spin botsautos s kramen booster
  Toen was het echt vanaf het cafe t fuske tot de oev gebouw
  Millingen gaat steeds meer achteruit
  Marskramer weg henk hanssen weg kledingzaak weg noem maar op waar moet dat dorp heen
  Toen was er nog drive in show keizerstad nu niks meer voor de jongeren er zijn zo veel cafe s die willen toch ook flink weer eens verdienen zo als voor heen?
  Millingen Kom aub terug zo als je was geld ook voor beek

 2. Antoine zei:

  Misschien is het, in het heden dagen, een idee om kermis met andere events samen te laten vallen, waardoor je meer mensen van buitenaf aantrekt, er zijn tegenwoordig zoveel festivals, events, concerten ect in een straal van 30 tot 50 km. Men kan nu eenmaal haar geld maar 1 keer uitgeven.
  Afgelopen zondag zou in Millingen het histories vervoer misschien hebben kunnen profiteren van een paar kermis attracties of vice versa.

 3. kritisch zei:

  ik snap dat het tegenvalt maar daardoor gaan die gasten hun prijzen verhogen en komt er helemaal geen hond meer..