PAP-dag 2018 in Millingen aan de Rijn

MILLINGEN AAN DE RIJN – Op zondag 19 augustus 2018 wordt van 14:00 uur tot 18:00 uur de 17e PAP-dag in Millingen aan de Rijn georganiseerd.

Wij verwelkomen u weer graag bij de Pony-, Akker- en Paarddag op de Zeelandsche Hof, Molenstraat 4 in Millingen aan de Rijn. Dat is de traditionele PAP-dag! Geniet nog van de laatste vakantiedag samen met uw kinderen!

Gezellige middag

De 17e PAP-dag wordt wederom een actieve en gezellige middag voor u en uw kinderen; uw kinderen kunnen lekker buiten spelen en aan diverse activiteiten deelnemen terwijl u geniet van een drankje op het zonnige terras!

Activiteiten

De toegang is gratis. De prijs van de hoefijzerkaart is € 5,-. Hiermee kunnen kinderen deelnemen aan alle activiteiten:

• Ringsteken;
• Ponyritjes door de Veldruiters verzorgd;
• Schminken;
• Trampolinespringen;
• De jaarlijks terugkerende maïsbak voor de kleinsten;
• Diverse andere spellen.
De hoefijzerkaart is inclusief limonade, snoep, ijs en een leuke herinnering voor de prestaties van de verschillende spellen!

De 17e PAP-dag belooft ook dit jaar weer een leuke middag te worden! Voor meer informatie kijk op www.zeelandschehof.nl of neem gerust contact op via info@zeelandschehof.nl!

Bron: DeGroesbeek.nl


Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes en info uit Groesbeek e.o? Like dan onze Facebookpagina.

[relatedPosts]


Tags: ,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 4 augustus, 2018 door Redactie DeGroesbeek with Reacties uitgeschakeld voor PAP-dag 2018 in Millingen aan de Rijn

Reageren is niet toegestaan.