Zomeravondwandeling over de Heerlijkheid Beek

BEEK-BERG EN DAL – De natuur is op z’n mooist als het stil is.


Foto en rechten: Ton Rothengatter.

Daarom neemt de boswachter van Geldersch Landschap & Kasteelen belangstellende wandelaars mee op woensdag 29 augustus om rustig te genieten van de Heerlijkheid Beek.

Klimmen en dalen

In dit bos is het klimmen en dalen om boven op de stuwwal te komen. Eenmaal boven is de beloning een prachtig uitzicht op de Ooijpolder met de kerktoren van Persingen op de voorgrond. De boswachter geeft onderweg uitleg over de historie, geologie en beheer van het gebied.

Info

Start: 19.00 uur bij het beeld van het wasvrouwtje, tegenover het voormalige gemeentehuis, Rijksstraatweg 139, 6573 CL Beek-Berg en Dal (bij Nijmegen). Duur: ca. 2 uur. Deelname: € 5,00 p.p., kinderen 4 t/m 12 jaar € 2,50 p.p. Donateurs Geldersch Landschap & Kasteelen gratis op vertoon van een geldige donateurspas. Reserveren is noodzakelijk via http://www.glk.nl/evenementen.

Informatie: Anton van der Velde, tel. 06-16651048 of Jan Taat, tel. 06-83086024.

Bron/Tekst: DeGroesbeek.nl


Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes en info uit Groesbeek e.o? Like dan onze Facebookpagina.

[relatedPosts]


Tags: ,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 14 augustus, 2018 door Redactie DeGroesbeek with Reacties uitgeschakeld voor Zomeravondwandeling over de Heerlijkheid Beek

Reageren is niet toegestaan.