Elvis Christmasshow in Berg en Dal

BERG EN DAL – Van 21 december tot en met 24 december 2018 zal de absolute wereldtop onder de Elvis imitators naar Nederland afreizen om in vier Fletcher Hotels op te treden.

Één van deze hotels is Fletcher Hotel Erica in Berg en Dal. De show in Berg en Dal wordt op 22 december gehouden.

Drie ETA’s

Tijdens deze kerstshows zullen drie Elvis Tribute Artists (ETA’s) het podium betreden! Dit zijn Ciaran Houlihan, Ben Thompson en Darren Green. Zij komen vanuit Engeland en Ierland naar Nederland om Elvis terug tot leven te laten komen!

• Vrijdag 21 december – Christmas Dinnershow in Heiloo
• Zaterdag 22 december- Christmasshow in Berg en Dal
• Zondag 23 december – Christmasshow in Wageningen
• Maandag 24 december – Christmas Dinnershow in Steenwijk

Dineren en overnachten mogelijk

In Berg en Dal kan u voorafgaand aan de show heerlijk dineren. Wilt u niet meer naar huis rijden na het evenement, dan kunt u blijven overnachten. Bent u een echte Elvis fan? Dan is er de mogelijkheid om een 5-Daags arrangement te boeken. U kunt dan genieten van alle vier de Elvis Christmas shows met overnachting!

Tickets

Er zijn diverse tickets verkrijgbaar. Kijk snel op www.fletcherevents.nl voor de mogelijkheden of neem contact op met de receptie van het desbetreffende hotel.

Bron/Tekst: DeGroesbeek.nl


Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes en info uit Groesbeek e.o? Like dan onze Facebookpagina.

[relatedPosts]


Tags: , , , ,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 21 november, 2018 door Redactie DeGroesbeek with Reacties uitgeschakeld voor Elvis Christmasshow in Berg en Dal

Reageren is niet toegestaan.