Zweedse dag op Landgoed Jachtslot de Mookerheide

MOLENHOEK – Sinds 5 mei zit er op Landgoed Jachtslot de Mookerheide een nieuwe horecaonderneming genaamd ‘Lagom’.

Zweeds voor ‘niet teveel, niet te weinig, precies goed’. Lagom en Landwinkel de Mookerheide vonden het dan ook hoog tijd om, na gezellige en drukbezochte Italiaanse en Hollandse dagen, een Zweedse dag te organiseren!

Köttbullar

Op zaterdag 1 september zal er een hoop lekkers klaarstaan. Proef van echte Zweedse köttbullar, hasselback aardappels of een heerlijke kladdkaka bij de Landwinkel. Verzamel de recepten van al het lekkers dat je hebt geproefd, zodat je er thuis ook nog van kan genieten.

Broodje “worst”

Op het terras van Lagom ben je welkom om te genieten van fika met de lekkerste zoete lekkernijen, zoals kanelbullar, kokosbular en dammsugare. Ook als je niet zo’n zoetekauw bent, kan je er terecht voor een lekker broodje worst, korv. Bij de Zweden zeer populair. Daarnaast wordt er op het gras een Loppis gehouden, een soort rommelmarkt waar curiosa, die door de eigenaren van Lagom worden meegenomen uit Zweden, te koop zal zijn.

Kom je 1 september een kijkje nemen? Vi ses op Landgoed Jachtslot de Mookerheide!

Bron/Tekst: DeGroesbeek.nl


Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes en info uit Groesbeek e.o? Like dan onze Facebookpagina.

[relatedPosts]


Tags: , ,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 29 augustus, 2018 door Redactie DeGroesbeek with 3 reacties »

3 reacties op “Zweedse dag op Landgoed Jachtslot de Mookerheide”

  1. Piet zei:

    Gratis entree ?

  2. Toontje zei:

    Van hoe laat tot hoe laat?

  3. Toontje zei:

    Zijn er elanden in het Gruusbèkse wald???