GJS wil meer weten over veelbesproken pand in Millingen

MILLINGEN AAN DE RIJN – De politieke partij Gemeente-, Jeugd- en Sportbelangen (GJS) wil informatie over de status van het pand aan de Heerbaan 106 in Millingen aan de Rijn.

Woning aan de Heerbaan 106. Daarnaast zit een weggeefwinkel. Foto en rechten: DeGroesbeek.nl.

Over dit winkelpand (nummer 106A) annex woning (nummer 106) is al jaren veel te doen in het dorp. GJS noemt het pand “een doorn in het oog voor veel Millingenaren”.

Motorclub

Het dubbelpand heeft een geschiedenis. Jaren geleden was er discussie of een Millingse motorclub zich hier mocht vestigen. Daar werd een stokje voor gestoken. In het pand is in 2016 iemand neergestoken. Zeloo Property is eigenaar van het pand en verhuurt het. Volgens bronnen doet dit bedrijf verder weinig aan onderhoud. Het ziet er rondom het huis verloederd uit, maar bewoners zijn inmiddels al aan het puinruimen.

Container: kosten voor gemeente?

Recent zag GJS dat er een container bij het pand is geplaatst. Dat was op aanvraag van de huurder. De partij heeft informatie dat de container op kosten van de gemeente is geplaatst. Vandaar dat burgemeester en wethouders in de gemeente Berg en Dal wordt gevraagd of dit daadwerkelijk het geval is, wat de precieze rol van de gemeente is, hoe hoog de kosten zijn en wat het beleid van de gemeente is wanneer er een puinzooi rondom huis is gemaakt.

Ontwikkelingen

De container is inmiddels al weg. De laatste beetjes puin worden door de huurder weggehaald. GJS wil weten of er ontwikkelingen zijn tussen de huurder en de verhuurder en of er een definitieve oplossing komt voor het pand.

[nggallery id=1037]

Bron/Tekst: DeGroesbeek.nl


Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes en info uit Groesbeek e.o? Like dan onze Facebookpagina.

[relatedPosts]


Tags: , ,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 28 augustus, 2018 door Redactie DeGroesbeek with 3 reacties »

3 reacties op “GJS wil meer weten over veelbesproken pand in Millingen”

 1. schandalig zei:

  het is een schande voor de buurt deze hoek.
  rond omheen zijn er ook mensen met een koopwoning,die
  moeten leven met dit verloederd pand.
  tegen de vlakte met deze locatie.
  een blik op de hoek zegt al genoeg.
  hier ligt een taak voor de burgemeester.
  en niet gaan finacieren,want dat heeft totaal geen nut.
  alleen maar overlast,met geblaf van honden en loslopende
  honden.
  de gemeente moet de centjes aan iets nuttigers besteden

 2. Optimist zei:

  Vergeet niet dat er ook mensen zijn die dankbaar gebruik maken van plutonium
  En helaas ook veel medebewoners rondom die het makkelijk vinden om daar zooi te dumpen
  Lekker makkelijk

 3. Joris zei:

  Nou nou nou wat schandalig. U reactie is schandalig
  Ik als bewoner van het pand samen met mijn vriendin zijn echt heel druk bezig om het netjes te krijgen. Die container heb ik aangevraagt te samen met Zorg+ die ik overgens ook zelf aangevraagd heb, omdat ik weet van me eigen dat ik heel moeilijk orde kan krijgen in de chaos die ontstaan is in de tijd die ik er woon. Ik heb een heleboel mee gemaakt voor ik in millingen kwam en terwijl ik hier woonde,waardoor ik zoveel moeite heb/had met wat voor een ander een kleine moeite is. Ik draai nu overuren om alles meer na jullie zin te krijgen maar heb ook een kleine van bijna een jaar die de volle aandacht nodig heeft en dus ook krijgt, want dat gaat voor. Dus gaat het allemaal niet zo snel. Ik betaal netjes huur en sta onder bewind om me financien op orde te krijgen. Dus geld voor nieuwe materialen zoals verf of goed gereedschap te kopen heb ik ook nog niet.ik moet bijna alles alleen doen. En kan heel veel zelf maar weet soms niet hoe of waar te beginnen. De mensen die echt kunnen helpen wonen ver weg en kunnen maar 1x in de zoveel tijd Dus kan je wel makkelijk zeggen gooi het tegen de vlakte en gooi die jongen lekker op straat. Maar je zou me ook kunnen helpen of me tips geven om het mooier te maken. Denk dat iedereen er over eens is dat het echt fijn is als mensen mekaar zouden helpen in zulk soort situaties. Ik zou jullie ook willen helpen met klusjes als je er zelf niet uitkomt. Hoe zouden jullie je voelen als je in mijn schoenen stond?Als mensen info willen of op of aanmerkingen hebben, kom dan gewoon een keer koffie drinken dan kan je me vragen wat je wilt weten. En kom je erachter wie ik echt ben.

  Ps er verschijnen artikelen met verdraaide waarheden. Zoals in dit artikel dat er iemand is neergestoken in de weggeefwinkel wat al niet klopt. Ik ben die gene die neergestoken was in mijn eigen huiskamer was geen ruzie of niks. Maatje zat in psychose.

  Wat ik ermee wil zeggen is dat als je wilt weten hoe de vorken van dit pand in de stelen zitten vraag het me gewoon

  Vriendelijke groet Joris