Kermis Ooij 2018 met Snollebollekes

OOIJ – Van 7 tot en met 10 september 2018 is het kermis in Ooij.

De kermis en schuttersfeesten worden voor de 14e keer georganiseerd door Café zaal De Vink en Schutterij Eendracht Ooij.

Vrijdagavond: Snollebollekes

Op vrijdagavond zijn de Snollebollekes geboekt. De feestact uit Best zal volgens eigen agenda van 00:15 uur tot 00:45 uur optreden. Snollebollekes (opgericht door cabaretier Rob Kemps en dj’s Jurjen Gofers en Maurice Huismans) brachten hun eerste single “Vrouwkes” in 2013 uit en staan sindsdien op veel grote feestevenementen. Deze zomer nog bij de Vierdaagsefeesten. De avond begint om 20:30 uur met Party DJ Ronnie. Kaarten zijn in de voorverkoop € 10,- en aan de kassa € 13,50.

Zaterdag 8 september

Zaterdag is er vanaf 14:00 uur tot 16:00 uur een kindermiddag in de Danssalon. Er zal een spannend en vernieuwd programma zijn. Vaders, moeders, opa’s, oma’s en begeleiders zijn allemaal welkom om hierbij aanwezig te zijn. Voor kinderen is die middag alles gratis. DJ Jos Vink zal de kindermiddag muzikaal opluisteren. Op zaterdagavond is er vanaf 20:00 uur een Koningsbal dat in het teken staat van het afscheid van het Oude Koningspaar Han en Margaret Reijnen. De Millstreet Band zal optreden.

Zondag 9 september

Op de zondagmiddag is na het afscheid van het Koningspaar non-stop feest tot afloop. Vanaf 14:30 uur zullen alle Ooijse verenigingen in staat worden gesteld om de Jeugdkoning te feliciteren. DJ Robert Pouwels en Zangeres Belinda Kinnaer verzorgen de muziek.

Maandag 10 september

Maandag: een kermisdag pur sang. Vanaf 13:00 uur gaan alle remmen los. Millstreet Band is wederom aanwezig voor de muziek.

Bezoekers van de Danssalon kunnen pinnen bij de muntverkoop. Café de Vink, het terras en de cafetaria zijn alle dagen open, maar de zaal niet.

Bron/Tekst: De Rozet/DeGroesbeek.nl


Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes en info uit Groesbeek e.o? Like dan onze Facebookpagina.

[relatedPosts]


Tags: , ,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 5 september, 2018 door Redactie DeGroesbeek with 3 reacties »

3 reacties op “Kermis Ooij 2018 met Snollebollekes”

  1. Ismail Erdjuc zei:

    Alweer Dj Robert Pouwels? Kan zijn grappen, muziek en interactie dromen. 1 á 2 keer was leuk maar vind het nu niet leuk meer. Erg voorspelbaar. Maar ja, fijne kermis allemaal.

  2. Keesje zei:

    Ismail Erdjuc hoeft er niet naar toe te gaan . Niemand verplicht je iets, ook een fijne kermis.

  3. De Kuier. zei:

    Optreden vrijdag??? Zaterdagmorgen dus.