[Video] Prominente oud-wielrenners actief in de gemeente

BEEK-BERG EN DAL – Een keur aan oud-wielrenners was dinsdag actief in de gemeente Berg en Dal.


Video via mediapartner RN7.

Wielerhelden

Omstreeks 10.30 uur verzamelden de renners, waaronder Fester Aarts, Kees Bal, Sjef v.d. Burg, Wim Du Bois, Bart van Est, Aad v.d. Hoek, Tour de France-winnaar Jan Janssen, Henk de Jong, Piet van Katwijk, Gerard Koel, Jan Krekels, Peer Maas, Jack van Meer, Nieuwenhuis, Harm Ottenbros, Cor Schuuring, Theo Smit, Koos Tacx jr, Theo Wijchen, Hennie Kuijpers en Huub Zilverberg zich bij Hotel ’t Spijker in Beek om zich voor te bereiden op een tocht door onder andere de Ooijpolder en het Rijk van Nijmegen, met een lunchstop in de Gelderse Poort te Millingen aan de Rijn.


De oud-wielrenners. Foto en rechten: Henk Baron.

80 kilometer

Ook reden ze door Duitsland en over het parcours van de Zevenheuvelenweg (voor de bolletjestrui). Na het maken van de groepsfoto vertrok het hele gezelschap voor een rit van 80 km. Dit is de tweede keer dat dat hier gebeurt. Terug bij ’t Spijker werd er gedineerd, waarbij ook Dries van Agt aanwezig zou zijn, maar hij meldde zich deze avond af.

Artikel met dank aan Henk Baron en RN7. Klik hier voor meer info.

Bron/Tekst: Henk Baron. Video: RN7.


Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes en info uit Groesbeek e.o? Like dan onze Facebookpagina.

[relatedPosts]


Tags:
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 12 september, 2018 door Redactie DeGroesbeek with Reacties uitgeschakeld voor [Video] Prominente oud-wielrenners actief in de gemeente

Reageren is niet toegestaan.