Julianalaan en Kwakkenberglaan Berg en Dal op de schop

BERG EN DAL – Op maandag 17 september start de gemeente Berg en Dal met werk op de Koningin Julianalaan en Kwakkenberglaan in Berg en Dal.


Koningin Julianalaan, richting Oranjelaan. Foto en rechten: DeGroesbeek.nl.

De verwachting is dat het werk rond 21 december klaar is.

Wat gaat er gebeuren en waar?

In de Koningin Julianalaan en de Kwakkenberglaan wordt de bestrating vernieuwd. In de Kwakkenberglaan legt de gemeente ook een groot bergingsriool aan. Dit riool moet zorgen voor extra opvang van regenwater bij zeer hevige buien.

Fases

De gemeente voert het werk uit in fases. Telkens wordt een gedeelte van de weg afgesloten. Er wordt gestart op het achterste gedeelte van de Koningin Julianalaan ter hoogte van huisnummer 10 t/m 16. Daarna is het gedeelte van de Koningin Julianalaan tussen Oranjelaan en Kwakkenberglaan aan de beurt. Als laatste wordt de Kwakkenberglaan aangepakt.

Vragen?

Heeft u vragen? Bel of mail dan naar de gemeentelijke opzichter Bram Kerkhoff via 06-13 14 11 24 of b.kerkhoff@bergendal.nl. Of neem contact op met de projectleider van de firma Pannekoek Wouter van Ee via 06-53269066 of w.vanee@pannekoekgww.nl.


Kwakkenberglaan ligt er niet best bij. Foto en rechten: DeGroesbeek.nl.

Bron/Tekst: Gemeente Berg en Dal


Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes en info uit Groesbeek e.o? Like dan onze Facebookpagina.

[relatedPosts]


Tags: , , , ,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 13 september, 2018 door Redactie DeGroesbeek with Reacties uitgeschakeld voor Julianalaan en Kwakkenberglaan Berg en Dal op de schop

Reageren is niet toegestaan.