NN Zevenheuvelenloop in gesprek met buurtbewoners

NIJMEGEN – Op dinsdag 2 oktober vindt een bijeenkomst plaats voor alle bewoners van het start- en finishgebied van de NN Zevenheuvelenloop en alle aanwonenden van het parcours.


Zevenheuvelenloop. Archieffoto.

Kennismaken

Bewoners kunnen hier kennismaken met de organisatie achter het evenement, vragen stellen en tips delen. Stichting Zevenheuvelenloop wil in het kader van de 35e NN Zevenheuvelenloop nog meer uitstralen een gastvrij hardloopevenement te zijn voor alle betrokkenen.

Bewonersbijeenkomst

Alle belangstellende bewoners die te maken krijgen met de NN Zevenheuvelenloop omdat ze rondom het evenemententerrein wonen, zijn welkom bij de bijeenkomst op dinsdag 2 oktober. Vanaf 19.30 uur tot en met 21.30 uur is er de gelegenheid om kennis te maken met de bestuursleden, medewerkers en coördinatoren van dé najaarsklassieker in de Nederlandse hardloopwereld. Ook kunnen vragen gesteld worden over de impact van het evenement op de buurt en is er de mogelijkheid om tips te geven aan de organisatie. De bijeenkomst vindt plaats in Café Groenewoud, gelegen aan de Groenewoudseweg 227.

Gastvrijheid

De Stichting Zevenheuvelenloop doet jaarlijks haar best om de overlast van het evenement voor de bewoners zo veel mogelijk te beperken. Met de bijeenkomst geeft de organisatie bewoners de gelegenheid om mee te denken over hoe de overlast verder beperkt kan worden. Directeur Alexander Vandevelde: “Wij realiseren ons dat we samen met onze 35.000 deelnemers te gast zijn in de wijken Altrade en Galgenveld voor de start en finish. Ook met de bewoners rondom het parcours gaan we graag in gesprek. De bewonersbijeenkomst is een mooie opstap in onze plannen om de 35e NN Zevenheuvelenloop het meest gastvrije hardloopevenement van Nederland te maken.”

Bewoners van het start-/finishgebied en aanwonenden van het parcours die bij de bewonersbijeenkomst aanwezig willen zijn op dinsdag 2 oktober (vanaf 19.30 uur in Café Groenewoud) kunnen zich aanmelden via info@zevenheuvelenloop.nl.

Bron/Tekst: DeGroesbeek.nl


Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes en info uit Groesbeek e.o? Like dan onze Facebookpagina.

[relatedPosts]


Tags: ,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 25 september, 2018 door Redactie DeGroesbeek with Reacties uitgeschakeld voor NN Zevenheuvelenloop in gesprek met buurtbewoners

Reageren is niet toegestaan.