Wandeltocht WandelMakkie 2018

MOLENHOEK – Op zaterdag 20 oktober kunnen sportieve wandelaars de derde editie van het WandelMakkie lopen in de kop van Noord-Limburg.


Foto en rechten: website Molenhoeks Makkie.

Wandelaars kunnen kiezen tussen 5 óf 10 kilometer en volgen dezelfde route als de hardlopers die de volgende dag aan Molenhoeks Makkie meedoen.

Nutstuin en kassen

WandelMakkie voert ook dit jaar wandelaars langs de gerestaureerde nutstuin en de historische kassen van het Landgoed Jachtslot Mookerheide. Daar kan worden gepauzeerd en er zal soep geserveerd en sap geschonken worden. De start voor beide routes is tussen 15:30 en 15:45 uur. Start en finish is op Makkie Plaza, Prinsenweg 3 te Molenhoek.

Deelname en inschrijving

De deelnameprijs is bij voor-inschrijving € 2,50 (€ 3,50 bij na-inschrijving, na-inschrijven kan op de dag zelf vanaf 15:00 uur). Inschrijven kan via de website van Molenhoeks Makkie. Voor meer informatie: www.molenhoeksmakkie.nl/wandelmakkie.

Bron/Tekst: DeGroesbeek.nl


Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes en info uit Groesbeek e.o? Like dan onze Facebookpagina.

[relatedPosts]


Tags: , ,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 24 september, 2018 door Redactie DeGroesbeek with Reacties uitgeschakeld voor Wandeltocht WandelMakkie 2018

Reageren is niet toegestaan.