Prikkelarme speeltuinmiddag in Millingen aan de Rijn

MILLINGEN AAN DE RIJN – De Werkgroep Autisme Millingen (WAM) organiseert een prikkelarme speeltuinmiddag, alleen bedoeld voor kinderen met ASS en ADHD/ADD.


Een ander prikkelarm initiatief: de kermis in Groesbeek. Foto en rechten: DeGroesbeek.nl (archief 2016).

Het vindt plaats op zaterdag 20 oktober van 13.00 tot 17.00 uur in de speeltuin “de Steense Gemeente” aan de Steenstraat 5 in Millingen aan de Rijn. De toegang is gratis.

Geluiden, lichten en toegankelijkheid

Kinderen met beperkingen op ASS-gebied, ouders, opa’s en oma’s of verzorgenden uit de hele gemeente Berg en Dal zijn dan van harte welkom. Er zijn geen harde geluiden, geen flitslichten, en is rolstoel-toegankelijk. De opening van deze eerste activiteit van WAM geschiedt door een wethouder.

Taart

Terwijl de kinderen er dan naar hartenlust kunnen spelen. Koffie, thee en ranja met taart worden u hierbij deze keer aangeboden. De aanwezige ouders hebben allen ervaringen op het gebied van ASS-problematieken, en weten ermee om te gaan.

Aanmelden noodzakelijk

Wilt u meedoen? Meldt u zich dan aan op het volgende e-mailadres: rene.verheijen@fortewelzijn.nl. Wilt u dan ook aangeven met hoeveel mensen u komt? Indien het –bij echt slecht weer- afgelast wordt, houden wij u via de e-mail op de hoogte.

WAM bestaat uit ouders van kinderen met autisme, ADHD/ADD, en wordt ondersteund door het Sociaal Team Kekerdom, Leuth en Millingen.

Bron/Tekst: DeGroesbeek.nl


Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes en info uit Groesbeek e.o? Like dan onze Facebookpagina.

[relatedPosts]


Tags: , ,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 29 september, 2018 door Redactie DeGroesbeek with Reacties uitgeschakeld voor Prikkelarme speeltuinmiddag in Millingen aan de Rijn

Reageren is niet toegestaan.