40UP! op 27 oktober in Berg en Dal

BERG EN DAL – Na het grote succes van afgelopen edities is het tijd voor een derde editie 40UP!

Op zaterdag 27 oktober komt dit dansfeest naar Fletcher Hotel-Restaurant Erica te Berg en Dal.

Uit je dak

40Up is hét dansfeest waar je als veertigplusser zorgeloos uit je dak kunt gaan. Een groot feest der herkenning waar je met leeftijdsgenoten lekker los kunt gaan op de grootste hits van toen en nu.

Harry de Winter

Harry de Winter bedacht 40UP, omdat hij ervan baalde dat je bijna nergens meer kunt dansen als veertigplusser. Samen met DJ Alex van Oostrom organiseerde hij de eerste 40UP avond in Paradiso Amsterdam, wat een groot succes werd. Inmiddels heeft 40UP haar 10-jarig jubileum gevierd en worden de feesten door het hele land georganiseerd!

Kaarten

Mis dit fantastische evenement niet en bestel nu je kaarten of geheel arrangement met diner en/of overnachting op www.fletcherevents.nl, telefonisch via Fletcher Hotel-Restaurant Erica (024 – 68 43 514) of aan de balie op Molenbosweg 17. Neem ook een kijkje op de site van Fletcher Events voor meer informatie over de vele evenementen.

Bron/Tekst: DeGroesbeek.nl


Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes en info uit Groesbeek e.o? Like dan onze Facebookpagina.

[relatedPosts]


Tags: , , ,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 12 oktober, 2018 door Redactie DeGroesbeek with Reacties uitgeschakeld voor 40UP! op 27 oktober in Berg en Dal

Reageren is niet toegestaan.