Leo Weterings nieuwe directeur Vierdaagsefeesten

NIJMEGEN – Vierdaagsefeesten heeft een nieuwe directeur: Leo Weterings.


Snollebollekes in Nijmegen. Foto en rechten: Jan Willem de Venster.

Per 1 januari 2019 start hij bij het grootste vrij toegankelijke jaarlijks terugkerende evenement van Nederland; Vierdaagsefeesten.

Werkzaam bij gemeente Nijmegen

Weterings is momenteel werkzaam bij de gemeente Nijmegen, waar hij al 12 jaar betrokken is bij de organisatie van Vierdaagsefeesten, in de rol als projectleider en adviseur uitvoering evenementen. Hij heeft daardoor ruime ervaring op het gebied van crowdmanagement en veiligheid.

Goede relaties

Weterings heeft goede relaties in het netwerk van evenementenorganisaties, horecaondernemers, overheid en publieke diensten. Voordat hij bij de gemeente Nijmegen werkte heeft hij zijn sporen verdiend bij een landelijke evenementenorganisatie, als Hoofd Productie en bij een horecaondernemer, als Hoofd Horeca.

50e Vierdaagsefeesten in 2019

Met zijn ervaring en zijn prettige persoonlijkheid heeft Vierdaagsefeesten een geweldige nieuwe directeur. Weterings weet evenementen te verbinden en heeft oog voor versterking van het imago van de stad. Zijn aantreden komt op een bijzonder moment: namelijk de vijftigste editie van Vierdaagsefeesten!

Bron/Tekst: DeGroesbeek.nl


Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes en info uit Groesbeek e.o? Like dan onze Facebookpagina.

[relatedPosts]


Tags: , ,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 19 oktober, 2018 door Redactie DeGroesbeek with Reacties uitgeschakeld voor Leo Weterings nieuwe directeur Vierdaagsefeesten

Reageren is niet toegestaan.