Millings kruispunt Koenenstraat/Heerbaan/Van Gilsstraat aangepakt

MILLINGEN AAN DE RIJN – Het kruispunt Wethouder Koenenstraat-Heerbaan-Burgemeester van Gilsstraat in Millingen aan de Rijn is afgesloten van maandag 5 november tot vrijdag 14 december.

Wat gaat er gebeuren?

De aannemer begint al op maandag 22 oktober met het verleggen van kabels, gas- en waterleidingen. Hiervoor wordt het kruispunt niet afgesloten. Doorgaand verkeer wordt omgeleid. Volgens de gemeente Berg en Dal is de afsluiting nodig omdat er asfalt wordt gelegd.

Nieuwe situatie

Als het werk klaar is, zal de doorlopende weg vanuit het Millingse centrum overgaan in de Wethouder Koenenstraat. Verkeer op de Heerbaan vanuit Duitsland moet dan voorrang verlenen. Het verhoogde plateau, dat trillinghinder veroorzaakte, gaat verdwijnen.

Omleidingsroute

De omleiding loopt via de Burgemeester Eijckelhofstraat, de Steenstraat via de Wethouder Arntzstraat en de Van Goghstraat naar de Heerbaan richting Duitsland. Vanuit Duitsland verloopt de omleiding over de Ruijsdaelstraat via dezelfde route naar het centrum.

Werkzaamheden

Na aanleg van kabels en leidingen begint het opbreken van een gedeelte van het asfalt en het gehele plateau op de kruising. Na aanpassing van de kruising loopt het asfalt door tot voorbij huisnummer 108. Als de temperaturen na de winter weer wat hoger zijn, volgt er nog een afsluiting en omleiding van twee dagen om de laatste laag asfalt aan te brengen.

Artikel onder andere via mediapartner Streekomroep RN7.

Bron/Tekst: Gemeente Berg en Dal/RN7


Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes en info uit Groesbeek e.o? Like dan onze Facebookpagina.

[relatedPosts]


Tags: ,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 18 oktober, 2018 door Redactie DeGroesbeek with Reacties uitgeschakeld voor Millings kruispunt Koenenstraat/Heerbaan/Van Gilsstraat aangepakt

Reageren is niet toegestaan.