Smartlappenfestijn Troost van Oost 2018

NIJMEGEN – Op zaterdag 3 november vindt in Nijmegen de 21e editie van De Troost van Oost plaats.


De Anitaas.

Het smartlappenfestival van Nijmegen-Oost verspreidt zich over zeven cafés in de wijk en belooft haar publiek naast de klassiekers van het levenslied een doldwaze avond.

De Troost van Oost

Het recept voor het Nijmeegse smartlappenfestijn is bekend. Een goed gevuld programma aan tranentrekkende live-acts, verspreid over zeven cafés in Nijmegen-Oost. Iedere act speelt een avondvullend programma en neemt het publiek op geheel eigen wijze mee langs de klassiekers van het levenslied. Festivals in Oost zet met De Troost van Oost ieder jaar een drukbezocht kroegenfestival neer waarop de tranen mogen stromen, de glazen overstromen en de ramen beslaan.

Zeven cafés in Nijmegen-Oost

De Troost van Oost 2018 telt zeven deelnemende cafés. Alle cafés liggen op loopafstand van elkaar en met een passé partout loop je zo van de ene kroeg naar de andere en proef je de ongedwongen sfeer van het festival.

Programma

Trianon – Kaal Kabaal
bij Basje – Gebroken Hartje
’t Haantje – Trane met Tuite / Sjon en Sjakkelien
De Kroon – Keessie B
De Shuffle – The Shuffle’s Kreunende Karaoke Sjo
Beij Ons – De Anitaas
Café Jos – Patriek Verdriet

De Troost van Oost 2018

Zaterdag 3 november vanaf 21.00 uur. Passe-partouts voor het festival zijn op de avond zelf voor € 7,50 verkrijgbaar in alle deelnemende café’s. Tevens worden kaartjes voor € 7,50 (excl. servicekosten) in de voorverkoop aangeboden. Zie www.festivalsinoost.nl of www.facebook.com/festivalsinoost voor meer informatie.

Festivals in Oost

De Troost van Oost is onderdeel van Festivals in Oost: een samenwerking tussen verschillende horeca-etablissementen in Nijmegen-Oost. Festivals in Oost organiseert driemaal per jaar muziekfestivals met uiteenlopende thematiek. In november vindt jaarlijks het smartlappenfestijn ‘De Troost van Oost’ plaats, in februari wordt een ode aan de grote muziekhelden gebracht met de ‘Tribute in Oost’ en op Tweede Paasdag organiseert Festivals in Oost de jazztafette ‘Easter Jazz’.

Bron: DeGroesbeek.nl


Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes en info uit Groesbeek e.o? Like dan onze Facebookpagina.

[relatedPosts]


Tags: ,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 21 oktober, 2018 door Redactie DeGroesbeek with 1 reactie »

1 reactie op “Smartlappenfestijn Troost van Oost 2018”

  1. Pvdc zei:

    Ben er vorig jaar geweest maar vond het erg tegenvallen. Die zanger van ’t gebroken hartje zingt totaal onzuiver. Patrick verdriet vonden wij weer wel leuk