Bijeenkomst Dorpsagenda Ooij: ‘vul in en win’

OOIJ – Inwoners van Ooij, komt allen donderdag 15 november a.s. om 19.30 uur naar Dorpshuis ‘De Sprong’ in Ooij voor een bijeenkomst over het opstellen van de dorpsagenda Ooij.


De Sprong in Ooij. Foto en rechten: Henk Baron.

Toekomstplan

Tijdens deze bijeenkomst is er gelegenheid om onderwerpen en/of ideeën in te brengen en te praten over een toekomstplan voor Ooij zodat we de leefbaarheid van ons mooie dorp kunnen behouden en versterken.

Ideeënbussen

Enkele weken geleden zijn op diverse strategische plekken in het dorp, zoals o.a. bij de supermarkt, de fysio en de sportclubs – kleurige ideeënbussen neergezet. Bij deze ideeënbussen liggen kaarten waarop inwoners onderwerpen kunnen aangeven die voor hen belangrijk zijn voor de leefbaarheid in Ooij.

Voorbeelden

Dit kan bijvoorbeeld zijn: bereikbaarheid, aankleding van het dorp of duurzaamheid. Mist u onderwerpen, dan is er ruimte om eigen onderwerpen op te schrijven. Alle onderwerpen en ideeën dragen tenslotte bij aan de inhoud van de dorpsagenda Ooij.

Aanmoediging

Als aanmoediging om deze kaart in te vullen worden er tijdens deze bijeenkomst twee kaarten getrokken. De gelukkige winnaars krijgen elk een VVV-bon van 25 euro. Tenminste als er een naam en telefoonnummer op de kaart is gezet. Je mag tenslotte de kaart ook anoniem invullen, maar dan mis je de kans iets te winnen.

Initiatief

De uitkomsten van de ingevulde kaarten worden met alle aanwezigen tijdens deze bijeenkomst besproken. Iedereen kan meedenken over de inhoud van de dorpsagenda Ooij. Deze bijeenkomst is de eerste aanzet ván, vóór en dóór inwoners uit Ooij. De initiatiefnemers voor de dorpsagenda Ooij zijn inwoners uit Ooij: Emile Verstege, Joep Arnts en Renata de Vos.

Forte Welzijn ondersteunt dit project praktisch en inhoudelijk.

Bron: DeGroesbeek.nl


Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes en info uit Groesbeek e.o? Like dan onze Facebookpagina.

[relatedPosts]


Tags: ,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 28 oktober, 2018 door Redactie DeGroesbeek with Reacties uitgeschakeld voor Bijeenkomst Dorpsagenda Ooij: ‘vul in en win’

Reageren is niet toegestaan.