Esther Wolvers prinses in Kekerdom

KEKERDOM – In Kekerdom is zaterdagavond Esther Wolvers gepresenteerd als de nieuwe carnavalsprinses van CV De Polderschuupers.


Nieuwe prinses in Kekerdom: Esther Wolvers. Foto en rechten: Henk Baron.

Kekerdom trapt af

Terwijl in een groot deel van Nederland nog even gewacht wordt tot de elfde van de elfde neemt men in Kekerdom al jaren het voortouw en hield men zaterdagavond, 3 november, een pronkzitting in gebouw UNA. Een aantal andere carnavalsverenigingen uit het Hoog en het Laag (Ooij, Beek, Leuth, Berg en Dal en Groesbeek) waren aanwezig.

Adjudanten

Er werd afscheid genomen van Prinses Lianne Tap, de verzorgster. Prinses Esther heeft in plaats van pages, drie mannelijke adjudanten; Nick Erdhuizen, Maikel Tap en Henk Kummeling. Esther is in het verleden al schutterskoningin in Kekerdom en is momenteel nog keizerin van de schutterij EMM.

Na de installatie van de prinses van Sjoenkelgat trad de Millingse dansgroep de Rellebellen op. KNAgalm uit Beek verleende haar muzikale medewerking.

Artikel met dank aan Henk Baron. Voor foto’s verwijzen wij u naar deze link.

Bron: Henk Baron


Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes en info uit Groesbeek e.o? Like dan onze Facebookpagina.

[relatedPosts]


Tags: , , , , ,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 7 november, 2018 door Redactie DeGroesbeek with Reacties uitgeschakeld voor Esther Wolvers prinses in Kekerdom

Reageren is niet toegestaan.