Mark Huilmand prins bij Cavalieren in Beek-Berg en Dal

BEEK-BERG EN DAL – De 41-jarige Mark Huilmand is zaterdagavond gepresenteerd als nieuwe Prins Carnaval van de Cavalieren.


Prins Mark met zijn pages (Lisanne, links en Laura, rechts) en adjudanten (Bart, links en Huub, rechts). Foto en rechten: Henk Baron.

Prins Mark, ”Heerlijck door de Beugel” zoals hij het komend seizoen over “Heksenketel” gaat regeren, is getrouwd met Marijke Terpstra en in het dagelijks leven is hij docent Wiskunde en informatica.

Pages en adjudanten

Hij volgt zijn voorganger, prins Bart “de Blauwe”, op die het afgelopen carnavalsseizoen deze functie met verve heeft vervuld. Prins Mark wordt dit jaar ter zijde gestaan door zijn pages Laura Frieling en Lisanne Hofmans en de adjudanten Huub van den Bosch en Bart Huilmand.

Optredens

Er was tevens weer een optreden van de herendansgarde, de Garde der Beekse Heerlijckheden, die onder leiding van Desiré de Wijze een geheel nieuwe dans uitvoerden op muziek van Ricky Martin. Marieke van Ruitenbeek zong haar lied “Beek”, waarmee ze op de 6e plaats in de Gelderse Top 100 staat. Tevens was er er een dansoptreden van dansgroep De Studio. Het dweilorkest KNAgalm zorgde voor de vrolijke noot. Marco Verriet, zanger, DJ en entertainer, verzorgde de gehele avond de muziek.

Veel carnavalsverenigingen uit ’t Hoog en het Laag waren deze avond in het Kulturhus aanwezig. Jesse Cornelissen trad toe tot de senaat.

Artikel met dank aan Henk Baron. Klik hier voor foto’s

Bron: Henk Baron


Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes en info uit Groesbeek e.o? Like dan onze Facebookpagina.

[relatedPosts]


Tags: , , , , , , ,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 11 november, 2018 door Redactie DeGroesbeek with Reacties uitgeschakeld voor Mark Huilmand prins bij Cavalieren in Beek-Berg en Dal

Reageren is niet toegestaan.