Fotograaf Malou Slungers haalt € 770,- op voor ALS

GENNEP – Op 16 en 17 november heeft fotograaf Malou Slungers minishoots georganiseerd om geld op te halen voor Tour du ALS, Team Sanni.

De fotoshoot werd georganiseerd in winkel Perron 95 in Gennep.

Zus en moeder verloren aan ALS

Team Sanni heeft Slungers benaderd of ze wat voor hen konden betekenen. Slungers kende de zus van de meiden van Team Sanni. De zus overleed in april 2018 op 37-jarige leeftijd aan ALS. Eerder hebben de dames ook hun moeder verloren aan ALS. De naam team Sanni bestaat uit hun overleden moeder (Anni) en hun overleden zus (Sandra).

Tour Du ALS

Tour du ALS is een evenement wat zich ieder jaar in Frankrijk afspeelt. Onder het motto ‘Samen trappen we ALS de wereld uit’ beklimmen jaarlijks honderden fietsers, hardlopers en wandelaars samen met ALS-patiënten de Mont Ventoux om geld op te halen in de strijd tegen ALS. Team Sanni gaat op 29 mei de Mont Ventoux beklimmen.

Vorig jaar werd een bedrag van ruim 11.000,- opgehaald door het team. Wilt u het team ook sponsoren? Dat kan via de pagina; www.tourduals.nl/team/sanni.

Bron/Tekst: DeGroesbeek.nl


Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes en info uit Groesbeek e.o? Like dan onze Facebookpagina.

[relatedPosts]


Tags: ,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 20 november, 2018 door Redactie DeGroesbeek with Reacties uitgeschakeld voor Fotograaf Malou Slungers haalt € 770,- op voor ALS

Reageren is niet toegestaan.