40UP komt terug naar Berg en Dal

BERG EN DAL – Op zaterdag 6 april 2019 komt 40UP terug naar Fletcher Hotel-Restaurant Erica te Berg en Dal.

40’er

Waar kun je als 40-plusser nog uit je dak gaan? Nou, bij 40UP dus. Lekker dansen met je eigen generatie op de tijdloos goede muziek van toen en nu. De hele avond upbeat met DJ’s die de tent afbreken alsof het leven pas begint. En laten we eerlijk zijn, het leven begint ook pas bij 40. De swingend gemixte videobeelden laten je als een jonge god over de dansvloer glijden. En bij weer zo’n weergaloze klassieker gaat de hele zaal op z’n kop. Vanavond is van jou. En van al die anderen met wie je inmiddels al een heel leven deelt.

Kaarten

Wil je deze kans niet missen en hier bij zijn? Bestel dan nu uw kaarten of geheel arrangement inclusief diner en/of overnachting via de balie van Fletcher Hotel-Restaurant Erica op de Molenbosweg 17, telefonisch via 024-684 35 14 of via de website van Fletcher Events . Neem ook een kijkje op de site voor meer informatie over de vele evenementen van Fletcher Events.

^JWi

Bron: DeGroesbeek.nl


Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes en info uit Groesbeek e.o? Like dan onze Facebookpagina.
[relatedPosts]


Tags: , ,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 15 december, 2018 door Redactie DeGroesbeek with Reacties uitgeschakeld voor 40UP komt terug naar Berg en Dal

Reageren is niet toegestaan.