Koninklijke Onderscheidingen voor vrijwilligers Dorpshuis de Sprong Ooij

GEMEENTE BERG EN DAL – Ooij – Loco-burgemeester Annelies Visser heeft zojuist op zaterdagavond 22 december tijdens de kerstbijeenkomst van Dorpshuis de Sprong twee Koninklijke Onderscheidingen uitgereikt.


Foto: DeGroesbeek.nl

Mevrouw E.G.M. (Liesbeth) Huisman-Arts

Mevrouw Huisman is sinds 1988 vrijwilliger bij en bestuurslid van Dorpshuis de Sprong. Vanaf 1991 is zij de penningmeester. Daarnaast is zij vanaf 2007 vrijwilliger bij en voorzitter van de Gymnastiekvereniging DOL (Door Oefening Lenig). Bovendien is mevrouw sinds 1978 als collectant actief voor de KWF Kankerbestrijding en was zij mantelzorger. Mevrouw Huisman is benoemd tot Lid in de Orde van Oranje-Nassau.

De heer T.G.M. (Theo) Verriet

De heer Verriet is vanaf 2002 bestuurslid en sinds 2005 voorzitter van Dorpshuis de Sprong. Daarnaast verricht hij als vrijwilliger diverse kluswerkzaamheden rondom dit dorpshuis. Ook de heer Verriet is benoemd tot Lid in de Orde van Oranje-Nassau.

^JWi

Bron: DeGroesbeek.nl


Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes en info uit Groesbeek e.o? Like dan onze Facebookpagina.
[relatedPosts]


Tags: , ,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 22 december, 2018 door Redactie DeGroesbeek with Reacties uitgeschakeld voor Koninklijke Onderscheidingen voor vrijwilligers Dorpshuis de Sprong Ooij

Reageren is niet toegestaan.