5e Open Bridge Kampioenswedstrijd

GEMEENTE BERG EN DAL – Voor de vijfde keer organiseren de drie bridgeclubs in de gemeente Berg en Dal een open kampioenswedstrijd.


Foto: Via NBB Clubsite Hoog-Laag

Deelname

Aan deze bijzondere bridgedrive kan worden deelgenomen door alle leden van de BC Hoog Laag, BC De Groebelton, BC Embecé en alle andere inwoners van de gemeente Berg en Dal.

Doelstelling

Deze drive werd de eerste keer georganiseerd ter gelegenheid van de nieuwe gemeente Berg en Dal en heeft als doelstelling de inwoners van de nieuwe gemeente elkaar te laten ontmoeten. Voor deze drive is altijd veel belangstelling. Het aantal deelnemende paren liep de vorige jaren steeds tegen de 100! Het accent van deze drive ligt niet op de te leveren prestaties maar op contact en gezelligheid.

Prijzen

Maar natuurlijk blijft een goede bridgescore van belang. Voor de hoogst scorende paar heeft het gemeentebestuur van Berg en Dal een wisseltrofee beschikbaar gesteld. Naar verwachting zal deze ook dit jaar weer worden uitgereikt door een lid van het college van Burgermeester en Wethouders. Voor de overige winnaars zijn er ook bescheiden prijzen.

Speelveld

Dit jaar is BC Hoog Laag de gastheer en wordt het kampioenschap gespeeld in Dorpshuis De Sprong in de Ooij. Ter gelegenheid van het eerste lustrum zal de drive muzikaal worden omlijst door het eigen vrouwenkoor Harten Vrouwen, dit keer aangevuld met een aantal heren.

Kampioenschap

Het kampioenschap vindt plaats op zaterdag 26 januari 2019 in Dorpshuis De Sprong te Ooij en begint om 13.30 uur Vanaf 13.00 uur is de zaal open en kan men zich melden. Omstreeks 17.00 uur vindt de afsluiting van het kampioenschap plaats.

Inschrijven

De inschrijvingskosten bedragen €10 per paar te voldoen bij aankomst op de speeldag zelf.
Op de website Klik hier wordt meer informatie gegeven over deze drive. Via deze site kan men zich ook tot 16 januari 2019 opgeven. Als dit niet lukt kan dit ook via bridgeclubhooglaag@outlook.com.

Voor meer informatie kan men zich ook wenden tot de voorzitter van BC Hoog Laag Gerard van het Erve 024-6842466.

Evenals de voorafgaande Open Kampioenswedstrijden van de gemeente Berg en Dal belooft ook deze vijfde aflevering een ontspannen en gezellige drive te worden. Laat deze gelegenheid niet aan U voorbij gaan!

^JWi

Bron: DeGroesbeek.nl


Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes en info uit Groesbeek e.o? Like dan onze Facebookpagina.
[relatedPosts]


Tags: , ,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 3 januari, 2019 door Redactie DeGroesbeek with Reacties uitgeschakeld voor 5e Open Bridge Kampioenswedstrijd

Reageren is niet toegestaan.