Anytime Fitness opent 2e locatie

MILLINGEN AD RIJN – Sporten wanneer je wil binnenkort ook in Millingen aan de Rijn.


Foto: Het Anytime Fitness Team Groesbeek, Rechten: Hernanni Marchi

Nieuwe locatie

Het internationale fitness keten, Anytime Fitness, is voornemens om zo spoedig mogelijk een vestiging in Millingen aan de Rijn te openen. Franchise-nemer Hernanni Marchi (Anytime Fitness Groesbeek) wil nog in maart 2019 een vestiging openen in Millingen.

Pand

Het oog daarvoor is gevallen op het oude Toyota Scholten pand aan de Heerbaan. Zo kunnen de inwoners van Millingen, Leuth (en de omliggende dorpen) eindelijk in hun eigen omgeving terecht.

Starten met sporten

Doordat er ook al een vestiging in Groesbeek is kunnen de inwoners van Millingen daar nu al terecht om de goede voornemens voor 2019 waar te maken. Zij kunnen naderhand naadloos overstappen op de vestiging in Millingen. Anytime Fitness voorziet hiermee in de behoefte van de moderne sporter om goed te kunnen trainen op elk gewenst moment van de dag.

Toegang

Met een digitale sleutel krijgen leden op elk gewenst moment toegang tot de fitness club. Om dat mogelijk te maken is er cameratoezicht. Een 24/7 toegang roept altijd vragen op maar in de praktijk blijkt uit de andere clubs dat een nachtelijk toegang zeer sporadisch voorkomt. Naast de toegang tot de club in Groesbeek en Millingen heeft men ook toegang tot alle andere Anytime Fitness vestigingen wereldwijd (inmiddels meer dan 4.000 clubs). Men kan dus niet alleen sporten wanneer, maar ook waar men wil.

Virtueel trainen

Naast de 24/7 toegang is het ook mogelijk om virtueel te trainen. De Club Joy virtual training studio biedt keuze uit diverse individuele programma’s en uit groepssessies die door een virtual coach worden gegeven. Deze virtuele training is mogelijk voor de cardio workouts, de indoor spinning en de groepslessen. Vooral de virtuele spinningsessies zijn vaak erg populair vanwege de realistische buitenomgevingen.

Groepsles

Uiteraard kan men ook live groepslessen volgen of sporten op eigen tempo of een beroep doen op Personal Training.

Opening

Er wordt binnenkort nog druk gerenoveerd in Millingen, want de voormalige garage moet sterk worden opgeknapt en alle infrastructuur en fitnesstoestellen zijn straks gloednieuw. De opening van de nieuwe sportclub is gepland voor maart 2019.

Energie

Sporten verhoogt de concentratie en de productiviteit. Precies daarom zijn fitness abonnementen erg interessant als personeelsbonus. Zowel ondernemers zelf als personeelsleden en het bedrijf ondervinden hiervan het positieve effect. Met de opening voor de boeg is het wellicht een goed voornemen om collectief te sporten. Hiervoor kan men nu al contact opnemen met de vestiging in Groesbeek via onderstaand nummer.

Gezocht

Naast de ruimte tot sporten is er straks ook nog ruimte voor een fysiotherapeut en/of voedingscoach die daarmee zijn praktijk onder hetzelfde dak kan voeren. Uiteraard kan er dan gebruik worden gemaakt van de samenwerking en apparatuur van Anytime Fitness Millingen.

Contact

Geïnteresseerden worden verzocht om contact op te nemen met Hernanni Marchi via de Facebook pagina van Anytime Millingen of via het mobiele nummer van Groesbeek 06-19462684.
Dit nummer is bereikbaar dagelijks van 9.00-12.00 uur en maandag t/m vrijdag van 18.00-21.00 uur.

^JWi

Bron: Hernanni Marchi ism DeGroesbeek.nl


Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes en info uit Groesbeek e.o? Like dan onze Facebookpagina.
[relatedPosts]


Tags: , , ,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 4 januari, 2019 door Redactie DeGroesbeek with Reacties uitgeschakeld voor Anytime Fitness opent 2e locatie

Reageren is niet toegestaan.