Marco Beers prins bij CV De Berggeiten

BERG EN DAL – In het 55e jaar van CV De Berggeiten in Berg en Dal is Marco Beers (45) uit Groesbeek prins Carnaval geworden.


De nieuwe prins bij De Berggeiten.

Hij zal het komende jaar de scepter zwaaien over Duufelshemel.

Eindelijk

Beers is de eigenaar van Camping Bij Ons in Groesbeek en werd al vele jaren genoemd als nieuwe prins bij de Berg en Dalse carnavalsvereniging. Zaterdagavond 12 januari was het dan eindelijk zover, tijdens de jubileumavond. De hofnar van De Berggeiten kwam plots zelf tevoorschijn als nieuwe (jubileum) prins. Nick Loeffen (neef), Ton Loeffen (zwager) en Dennis Heemstra (neef) zijn de adjudanten. De hofdames zijn dit jaar Puk Beers (dochter) Marie Huiberts-Timp, Loes Stevens en Myrna Verhoeven.

Freek Houterman

In een avondvullend programma, met onder andere de Geitenmix, Beekse Heerlijckheden en de Dames van het Rood, werd ook de Grootste Duufel bekend gemaakt. Een persoon die zich flink heeft ingezet voor de Berg en Dalse gemeenschap wordt tijdens het prinsenbal nog even in het zonnetje gezet. Dit jaar was dat Freek Houterman.

[nggallery id=1063]

^JWi

Bron: DeGroesbeek.nl, Henk Baron


Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes en info uit Groesbeek e.o? Like dan onze Facebookpagina.
[relatedPosts]


Tags: , , , , , , , ,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 13 januari, 2019 door Redactie DeGroesbeek with 1 reactie »

1 reactie op “Marco Beers prins bij CV De Berggeiten”

  1. Prins Ummenie d'n 59ste zei:

    Van harte gefeliciteerd buurman, we gaan er een geweldig seizoen van maken! Tot vrijdag op je receptie.